Mascherano arriba als 300 partits amb el Barça

Mascherano arriba als 300 partits amb el Barça

L’argentí ha assolit la xifra tricentenària contra el Borussia Mönchengladbach més de sis anys després d’estrenar-se com a culer

Javier Mascherano ha arribat aquest dimarts als 300 partits oficials amb la samarreta del FC Barcelona. L’argentí, que ha estat titular en el duel de Lliga de Campions contra el Borussia Mönchengladbach, ha arribat a aquesta xifra històrica com a blaugrana més de sis anys després del debut oficial. Concretament, es va estrenar com a culer l’11 de setembre del 2010 en un partit de Lliga al Camp Nou contra l’Hèrcules.

Tot i debutar amb derrota (0-2), Mascherano compta amb un palmarès de luxe. I és que com a blaugrana ha guanyat quatre Lligues, dues Champions League, dos Mundials de Clubs, tres Copes del Rei, dues Supercopes d’Europa i quatre Supercopes d’Espanya. A més, des de la temporada 2015/16, des de l’adéu de Xavi Hernández, l’argentí és el quart capità de l’equip per darrere d’Iniesta, Messi i Sergio. A més, tal com han reconegut els seus companys i tècnics en repetides ocasions, el ‘14’ té un pes molt important tant al camp com al vestidor pel seu caràcter i lideratge.

Amb els 300 partits que ja ha disputat amb el Barça, Mascherano és el tercer jugador estranger amb més partits en la història de l’equip. Només el superen Leo Messi (549 comptant Borussia) i Dani Alves (391). Amb 32 anys, al mes d’octubre passat l’argentí va millorar i ampliar el seu contracte amb el Club fins al 30 de juny del 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut