Marc-André ter Stegen: “Ha estat una setmana complicada”

Marc-André ter Stegen: “Ha estat una setmana complicada”

El porter alemany del Barça s’ha mostrat content per la victòria en un partit “difícil” i ha demanat “el suport del públic”

El porter Marc-André ter Stegen, un dels millors en la victòria contra el Leganés (2-1) amb intervencions de molt mèrit, ha reconegut: “Ens ha tocat patir, el partit ha estat difícil, però estic content perquè al final hem pogut marcar. Són tres punts més i això és el que compta”. “Ha estat una setmana complicada per a tots. Esperem que aquesta victòria ens doni la confiança que necessitem”, ha afegit.

Preguntat per alguns xiulets sentits a l’Estadi, el porter alemany ha respost: “Tots els jugadors han intentat fer-ho el millor que han pogut. Necessitem el suport del públic, sobretot a casa. Hem d’estar units”. Sobre el futur més immediat, Ter Stegen ha comentat: “Ara hem de pensar a descansar, que la setmana que ve toca un partit molt dur. S’ha de mirar cap endavant”.

A continuació, repassem les declaracions d’altres protagonistes del matx:

Sergi Roberto

“El partit se’ns ha posat de cara al principi, però hauríem d’haver marcat el segon abans perquè ells no entressin en el partit”.

“Després d’una derrota com la de París és normal que l’equip no estigui en el millor moment, però entre tots ho hem de tirar endavant”.

“Ens queden tres partits de Lliga abans de la tornada de Champions que seran molt complicats. Hem d’anar a totes”.

“L’equip necessita el suport de l’afició. Que estiguin tranquils, que nosaltres donem el 100 per 100 i les coses aniran a millor”.

Andrés Iniesta

“Moltes persones sabíem que aquest partit seria difícil després del partit de Champions”.

“L’esforç de l’equip ha servit per treure el partit endavant”.

“Ara toca una setmana llarga per carregar piles i desconnectar una mica de París”.

“Tenim molta feina per fer, però hem de continuar creient i confiant en el que fem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut