Luis Suárez: “La decisió de Luis Enrique ens ha sorprès però s’entén”

Luis Suárez: “La decisió de Luis Enrique ens ha sorprès però s’entén”

A més, l’uruguaià ha destacat: “Ara depenem nosaltres mateixos a la Lliga”, i ha afegit que són “capaços de capgirar qualsevol situació”, en relació amb la tornada dels vuitens de la Champions

Luis Suárez és un jugador únic tant dins com fora del terreny de joc. L’uruguaià s’ha guanyat l’estima de tots els culers a base d’esforç, sacrifici i gols. Molts gols. El ‘9’ blaugrana en suma ja 111 amb la samarreta del FC Barcelona, a més de vuit títols. El crac culer ha passat pels micròfons d’Onda Cero i ha repassat l’actualitat barcelonista, abordant temes com la marxa de Luis Enrique, el liderat a la Lliga o la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions.

Pel que fa a la marxa de Luis Enrique com a tècnic del FC Barcelona, Luis Suárez ha reconegut: “Ens ha sorprès una mica, no ens ho esperàvem, però és una decisió que s’entén i s’accepta”. “La funció de l’entrenador és molt difícil i es necessiten moltes hores de treball, i ell també ha de gaudir de la seva família”, ha afegit.

Respecte al liderat a la Lliga, l’uruguaià ha ressaltat: “A nosaltres el que ens caracteritza és que no abaixem els braços en cap moment, sempre hi creiem, i ara s’han donat els resultats necessaris. Avui en dia depenem de nosaltres mateixos, però som conscients que queden partits molt difícils, cap rival és senzill”.

“Som capaços de capgirar qualsevol situació, és una virtut que ens caracteritza”

Seguint amb remuntades, el ‘9’ blaugrana també ha parlat del partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions: “Creiem en l’equip. És molt difícil, però no impossible. Si marquem aviat es poden posar nerviosos, perquè saben que en som capaços”. “Tenim aquesta virtut que ens caracteritza, som capaços de capgirar qualsevol situació”, ha afegit. A més, ha recalcat: “Som un equip increïble, amb ambició i desig. Si vam ser capaços de marcar-ne quatre al Bernabéu, per què no al Camp Nou contra el PSG? Hem de ser positius”.

El bon ambient del trident, clau

Finalment, també ha tingut paraules per als seus dos companys d’atac: “Cadascú té la seva manera de ser, però tenim molt bona relació. Compartim coses dins el vestuari, conversem, ens ho passem bé, i estem per la labor de fer les coses pel bé del Barça”. Sobre Neymar Jr, ha afegit: “És un noi molt alegre, sempre riu amb tot i ens ho contagia a la resta”. Pel que fa a Leo Messi, ha assegurat: “Futbolísticament és el millor del món i de la història, i com a company és espectacular. Des que vaig arribar sempre m’ha tractat de meravella, i sempre li estaré molt agraït”, ha conclòs.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut