Luis Enrique: “Sabem la dificultat que té jugar el derbi”

Luis Enrique: “Sabem la dificultat que té jugar el derbi”

“Tots els partits a domicili són difícils, i més contra l’Espanyol, però intentarem superar-lo a través de les nostres qualitats i haurem d’estar atents”, ha afirmat el tècnic asturià

El FC Barcelona afronta aquest cap de setmana un dels partits més especials de la Lliga. I no és cap altre que el derbi davant l’Espanyol. El duel corresponent a la jornada 35 de Lliga es disputarà al RCDE Stadium, on els blanc-i-blaus sempre oposen resistència: “Sabem la dificultat que té jugar el derbi. Tots els partits a domicili són difícils, i més contra l’Espanyol, però intentarem superar-lo a través de les nostres qualitats i haurem d’estar atents”. Són paraules del tècnic Luis Enrique Martínez davant els mitjans en la roda de premsa prèvia al duel.

El preparador blaugrana ha reconegut que “el fet de ser un derbi ja implica que és un partit especial; la posició a la classificació no té cap referència en un partit dificultat màxima i d’intensitat alta”. I ha afegit: “A aquestes altures del campionat tots els partits són clau, necessitem els tres punts i l’afegit és que és un derbi”.

Luis Enrique ha estat preguntat per noms propis. Sobre Neymar, ha explicat que està plenament “preparat” per competir demà després de tres partits sense jugar a la Lliga per sanció. A més, del crac brasiler ha afirmat que “si hi ha un jugador que rep faltes i d’un potencial interessant, aquest és Neymar”. “És un jugador que controla totes aquestes emocions, i demà controlar aquest tipus d’emocions serà vital”, ha asseverat. El tècnic asturià s’ha referit també a Iniesta, que no s’ha entrenat per unes molèsties a l’adductor de la cama dreta i s’haurà “d’esperar a demà per veure si pot entrar a la convocatòria”.

Finalment, Luis Enrique ha comentat: “Aleix Vidal està millor del que pensàvem, però s’ha de ser cautelós. Va ser una lesió molt complicada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut