Luis Enrique:

Luis Enrique: "Hem merescut la victòria"

El tècnic asturià ha destacat la bona segona meitat del conjunt blaugrana tot i no haver pogut sentenciar el partit

El primer Clàssic de la temporada ha acabat amb repartiment de punts per a tots dos equips. El FC Barcelona i el Reial Madrid han empatat (1-1) en un partit en què el Barça ha realitzat una gran segona part en què s’ha avançat gràcies a un gol de Luis Suárez (min 53), però Sergio Ramos ha igualat sobre la botzina (min 90). Precisament això ha destacat Luis Enrique a la roda de premsa: “A la segona hem estat millors, però hem perdonat el segon i ens han acabat empatant. Tot i així, hem merescut guanyar”.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique Martínez:

  • “No és el millor resultat per a nosaltres. Ha estat una primera part molt igualada i una segona en què hem estat millors, hem generat ocasions. Hem continuat buscant el segon per evitar que ens empatessin, però no ha pogut ser així”.
  • “A la primera part s’ha vist dos bons equips intentant gestionar la pilota, un duel equilibrat, sense gaires ocasions, amb tensió i molta igualat. La segona ha estat diferent; hem generat ocasions, ens hem avançat en una acció a pilota aturada, i després hem continuat tenint la pilota, volent el segon i controlant el partit”.
  • “El Madrid, en una acció molt característica d’ells, ens ha empatat, i hem pagat no haver sentenciat amb les ocasions que hem tingut”.
  • “El futbol té sempre aquesta situació, no és justícia o injustícia, ens han empatat al 90 i continua tot a 6 punts. Ens hem quedat sense la possibilitat de retallar”.
  • “Tot i que queden moltes jornades de Lliga, hem de millorar, sobretot a casa. Hem de millorar el rendiment pel que fa als números, perquè al nostre estadi estem molt lluny del que es necessita per ser campió. Estem perdent més punts dels habituals, ens està faltant contundència al Camp Nou”.
  • Hem merescut guanyar pel que hem fet i hem aportat, però tot pot canviar fins a l'últim minut, i així ha estat”.
  • “Hi ha un líder sòlid que fa molts partits que no falla, però el que hem de fer és guanyar cada partit i pressionar, com ens van fer a nosaltres l’any passat”.
  • “És evident que Iniesta és un jugador diferent i la seva aportació ha estat perfecta. Ha entrat en un moment clau i, malgrat les dificultats de tant de temps sense jugar, ens ha aportat qualitat, visió i treball”.
  • “En la meva opinió, el rendiment de l’equip ha estat superior al del rival, però hem de millorar, és una evidència. Ho dic també quan guanyem, i encara més quan empatem. Es pot millorar en tots els aspectes del joc: ofensius, defensius... Som ambiciosos”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut