Luis Enrique: “Ha estat una pretemporada molt especial”

Luis Enrique: “Ha estat una pretemporada molt especial”

El tècnic asturià explica que la línia de l’equip “és molt positiva” i es mostra satisfet del rendiment de les noves incorporacions

Luis Enrique ha comparegut per primer cop aquesta temporada a la sala de premsa Ricard Maxenchs. Ho fet satisfet després de veure el seu equip guanyar el Trofeu Joan Gamper, el darrer amistós d’una pretemporada “especial”. L’entrenador asturià, satisfet pels tres triomfs obtinguts en quatre partits exigents, ha argumentat que “molts jugadors han hagut de fer vacances i necessitem més temps, però veig l’equip entrenar-se cada dia”. “La línia és molt positiva”, ha explicat.

El tècnic ha felicitat la Sampdoria per l’estil de joc mostrat al Camp Nou i també ha assegurat que l’equip ja pensa en la Supercopa d’Espanya: “Tenim la ment posada en el Sevilla, un equip que ha canviat l’estil amb el seu nou entrenador i que es presenta molt perillós”.

Satisfet amb els nous fitxatges

Sobre les noves incorporacions que han jugat aquest dimecres per primera vegada al Camp Nou, Luis Enrique s’ha mostrat satisfet: “Porten pocs dies d’entrenament i no coneixen els seus companys, però Umtiti i André Gomes han estat molt bé. Denis i Digne també. Ja han jugat al Camp Nou com a locals i ha estat un bon dia per a ells”.

Luis Enrique també ha tingut elogis per a Arda Turan: “Ha jugat en una altra posició i m’ha agradat molt. No perd la pilota, desborda i, fins i tot, ha pogut fer algun gol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut