Luis Enrique: “És una victòria que ens reforça com a equip”

Luis Enrique: “És una victòria que ens reforça com a equip”

El tècnic culer ha destacat la gran capacitat dels seus jugadors per capgirar el marcador davant d’un bon Sevilla

El FC Barcelona ha guanyat el Sevilla (1-2) al Sánchez-Pizjuán gràcies als gols de Leo Messi i Luis Suárez, i ha remuntat el gol inicial de Vitolo. Els blaugranes han realitzat un gran treball per aconseguir endur-se els tres punts de l’estadi sevillista amb una magnífica segona part. Així ho ha destacat el tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, que a més ha assegurat que “és una victòria que ens reforça molt com a equip, i també individualment”.

Repassa totes les declaracions de Luis Enrique en roda de premsa:  

  • "Estic satisfet per haver pogut sobreposar-nos a les dificultats, hem vist un gran nivell tant del Sevilla com del Barça"
  • "Hem tingut ocasions per avançar-nos, però no s'han materialitzat i just després ens han marcat. Però ens hem refet després del gol encaixat amb el gol de l'empat just abans del descans. El gol de Messi ens torna a ficar en el partit i ens fa veure possible la remuntada"
  • "Hem fet una segona part boníssima, en què hem generat moltes ocasions de gol. El partit ha entrat en un ritme trepidant que no ens beneficia, però també sabem jugar a això"
  •  "Una victòria que ens reforça a tots com a equip i a individualment. Molt contents de seguir sumant"
  • "Davant rivals intensos i de qualitat com el Sevilla hi ha fases on et veus superat, però aquests tipus de partits que aconsegueixes donar-li la volta suposen un gran reforç per a l'equip"
  • "El Pizjuán és un camp molt difícil, amb una gran pressió del rival, però tal com s’ha posat el partit hem competit de manera perfecta"
  • "M'agradaria destacar a Denis Suárez, que sempre que ha tingut minuts els ha aprofitat i ha rendit al màxim. Denis està tenint un gran rendiment jugant els minuts que juga, siguin els que siguin, demostrant la qualitat que té. És el clar exemple del que és un professional "
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut