Luis Enrique:

Luis Enrique: "Els números de Neymar estan a l'abast d'una bèstia com ell"

L'entrenador s'ha mostrat encantat amb l'actitud de tot el seu equip en la victòria contra el Granada, a més de lloar l''11' blaugrana la nit que ha aconseguit 100 gols amb la samarreta blaugrana

Neymar Jr continua en un estat de forma òptim. El brasiler ha tornat molt endollat ​​de la concentració amb la selecció brasilera i segueix demostrant que el 2017 és el seu any. Contra el Granada, l''11' blaugrana ha tornat a marcar i ja suma 100 gols amb la samarreta del FC Barcelona a totes les competicions. Un jugador important en els esquemes del Barça, i el seu entrenador ho sap. Luis Enrique, en la roda de premsa posterior al triomf al Nuevo Los Cármenes (1-4) ha tingut paraules d'elogi cap a Neymar Jr: "Els números de Neymar només estan a l'abast d'una bèstia com ell", ha dit, a més de comentar: "És un dels jugadors més desequilibrants del món i un gran encert el seu fitxatge per aquest Club. També va encertar ell volent vincular-se al Barça i espero que marqui 900 gols més. Això significarà que el podem gaudir molts anys".

Un resultat just

L'entrenador del primer equip també s'ha mostrat satisfet per la feina que ha fet el seu equip per sobreposar-se a "als viatges i als canvis d'horaris" d'aquests dies: "L'equip ha respost bé. Després de l'aturada per seleccions, tenim jornades especials i difícils. El partit s'ha complicat després amb l'empat, en una jugada aïllada, però ho hem pogut solucionar i aconseguir un resultat just". A més, ha fet les següents declaracions destacades:

"El resultat ha fet justícia al que s'ha vist durant els 90 minuts. A la segona meitat han sorgit possibilitats, però hem començat bé generant ocasions clares i aproximacions a l'àrea".

"Estic encantat amb l'actitud de tot l'equip tant en atac com en defensa".

Elogis per Alcácer

"Alcácer ha tingut l'oportunitat de demostrar que és un gran jugador. Estic molt content per ell, perquè sempre està a disposició de l'equip. Ha estat sublim, ha participat en els gols i ha estat un perill continu amb els seus desmarcatges".

La mala notícia, la lesió de Rafinha

"És una baixa important per a nosaltres, trista. Amb la lesió de Rafinha haurem de buscar solucions, però tenim una plantilla amb jugadors versàtils. Són les plantilles les que guanyen els títols".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut