Líders de grup en solitari

Líders de grup en solitari

Una valuosa victòria al Borussia Park, sumada a l’empat entre el Celtic i el Manchester City (3-3), atorguen la primera posició del grup C als culers

Jornada rodona la d’aquest dimecres per al FC Barcelona. Els homes de Luis Enrique s’han situat com a líders en solitari del grup C després de vèncer per 1-2 al Borussia Park i combinar aquest triomf amb l’empat produït a Glasgow entre el Celtic i el Manchester City (3-3). D’aquesta manera, el FC Barcelona encararà els dos propers partits contra el conjunt de Pep Guardiola amb sis punts, dos més que els anglesos, cinc més que els escocesos i sis més que els alemanys, que encara no n’han sumat cap.

Sis gols a Glasgow

Si Mönchengladbach s’ha viscut un partit igualat i carregat d’altsibaixos, amb remuntada culer inclosa, a Celtic Park les emocions no han estat menors. Fins a sis gols s’han viscut en un duel que ha tingut el conjunt local tres cops per davant en el marcador. Dembele ha fet l’1-0 només arrencar el partit, abans que Fernandinho igualès per part visitant.

Els dos següents gols han tingut a Raheem Sterling com a protagonista. Primer, perquè ha estat l’autor d’un gol en pròpia que tornava a avançar els locals. Tot seguit, era ell qui signava el 2-2 amb el qual s’arribava a la mitja part. Només iniciar-se el segon temps, Dembele feia el 3-2, avantatge que novament anul·larien els anglesos mitjançant l’exblaugrana Nolito.

La següent doble cita al grup C es produirà el 19 d’octubre: Barça-City i Celtic-Borussia Mönchengladbach. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut