Les aturades de Ter Stegen són clau a Ipurua

Les aturades de Ter Stegen són clau a Ipurua

L’alemany, que va fer contra l’Eibar un dels seus millors partits de la temporada amb diverses accions de mèrit, va mantenir la porteria a zero quan el Barça més ho necessitava

El FC Barcelona va tancar la primera volta de la Lliga amb un contundent triomf contra l’Eibar (0-4). Els gols de Denis Suárez, Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr van permetre als de Luis Enrique superar una altra prova de foc, en un estadi complicat i amb un rival que no va posar les coses fàcils. Perquè, malgrat el resultat, el triomf es va haver de suar.

Especialment clau va ser mantenir la porteria a zero durant la primera mitja hora de joc, en què el Barça, després de la lesió de Sergio Busquets, va perdre una mica el control del partit. I aquí, per salvar els blaugranes i contribuir a la victòria, va aparèixer Marc-André Ter Stegen, amb un dels seus millors partits de la temporada.

Atent i segur sota pals, l’alemany va donar seguretat a la defensa. Amb uns reflexos espectaculars, i amb el 0-0 al marcador, va treure una mà miraculosa en un xut enverinat d’Adrián (min 25), mentre que va blocar amb contundència una rematada de Pedro León (min 26). Amb el partit sentenciat, a més, va tornar a volar per desviar una jugada de Pedro León (min 80) per deixar la porteria del Barça a zero per tercer partit consecutiu. A més a més, va saber fer jugar els seus des del darrere. De fet, va fer més passades bones (43) que qualsevol jugador del Eibar, ja que el millor va ser Dani García, amb 41.

Segon porter menys golejat

Després d’aquest duel contra l’Eibar, que tanca la primera volta de la Lliga, Marc-André Ter Stegen ocupa la segona posició de la classificació Zamora de la competició domèstica. L’alemany, amb 13 gols encaixats en 17 partits jugats, té un coeficient de 0,76 gols per partit de mitjana. Per davant del porter del Barça només se situa Sergio Asenjo, del Vila-real, que ha rebut 14 gols en 19 partits (0,74 de coeficient).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut