Leo Messi i Iago Aspas, les millors esquerres de la Lliga

Leo Messi i Iago Aspas, les millors esquerres de la Lliga

L’argentí és el màxim golejador del campionat amb 21 gols, i Iago Aspas és el segon esquerrà amb més gols amb un total de 14

De Moaña a Rosario, de Vigo a Barcelona, de Balaídos al Camp Nou. Iago Aspas i Leo Messi, les dues millors esquerres del campionat de Lliga, es veuran les cares aquest dissabte a la Ciutat Comtal en el duel que enfrontarà els blaugranes amb el conjunt gallec.

El crac argentí suma un total de  21 gols a la Lliga, i és l’actual Pitxitxi i Bota d’Or. El segueixen Luis Suárez, amb 20, i Cristiano Ronaldo, amb 18. En la quarta posició ja trobem el segon esquerrà, Iago Aspas, amb 14 gols. A més, si compten els jugadors a la Lliga amb més gols i assistències, també hi trobem el ‘10’ blaugrana i el ’10’ celeste com els dos millors esquerrans. Leo Messi, amb 26 (21 gols i 5 assistències), i Iago Aspas, amb 17 (14 gols i 3 assistències).

Però no només són les esquerres més golejadores al campionat domèstic. Si tenim en compte els gols en totes les competicions de jugadors del futbol espanyol, l’argentí lidera el rànquing global amb 47 gols, repartits en 21 a la Lliga, 10 a la Champions, 4 a la Copa i 1 a la Supercopa espanyola.

En totes les competicions, Messi suma 47 gols i Aspas, 19

Quant a Iago Aspas, n’ha anotat un total de 19, i és també el segon màxim golejador esquerrà. 14 a la Lliga, 3 a l’Europa League i 2 a la Copa del Rei són els seus registres. El segueix de ben a prop la tercera cama esquerra golejadora del futbol nacional: Antoine Griezmann, amb 18 dianes en totes les competicions.

En total, entre tots dos sumen 66 gols en totes les competicions. Dues esquerres d’or amb una qualitat especial i, casualment, amb el ‘10’ a l’esquena. Dues esquerres amb una classe espectacular, amb una tècnica privilegiada i curiosament de 29 anys cadascuna, pertanyent a la collita del 1987. Nascuts amb només 38 dies de diferència, però a 9.913 kilòmetres de distància. De Moaña a Rosario, de Iago Aspas a Leo Messi

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut