Leo Messi comença com sempre

Leo Messi comença com sempre

El crac argentí signa un doblet, en una estrena de Lliga al Camp Nou, per cinquena vegada consecutiva
Les últimes cinc vegades que el Barça ha iniciat la Lliga com a local Leo Messi ha signat un doblet. Va passar amb l’Elx fa dos anys (3-0), amb el Llevant, en fa tres (7-0), amb la Reial Societat, en fa quatre (5-1) i amb el Vila-real, en fa cinc (5-0). La temporada passada l’equip va arrencar Lliga lluny del Camp Nou. Els blaugranes han començat de manera immillorable la reconquesta de la Lliga i tenen entre cella i cella assolir la tercera de consecutiva amb Luis Enrique com a tècnic. Un fet que seria la tercera vegada que passaria en la història del Club. Repassem algunes de les dades que ens va deixar el primer partit de Lliga de la temporada:
  • Leo Messi, el màxim golejador de la història del Club, no feia un doblet des del 6 de març, dia de l’Eibar-Barça (0-4).
  • Luis Suárez suma sis jornades seguides marcant. Cal recordar que va concloure la Lliga 2015/16 amb 15 gols en les últimes cinc jornades. A més, el crac uruguaià va ser omnipresent durant tot el partit en la zona atacant.
  • De fet, ha arrencat la competició tal com la va acabar: amb un hat-trick. A Granada va ser l’autor de les tres dianes que feien el Barça campió de la Lliga 2015/16.
  • Arda també està en estat de gràcia: duu tres gols en dos partits i un total de cinc com a blaugrana.
  • Els dos gols de Rubén Castro van acabar amb una excepcional ratxa de vuit partits seguits sense gols en contra. L’últim gol oficial que havia rebut el Barça havien estat els dos del València el 17 d’abril.
  • El FC Barcelona ha resolt amb un ple de victòries els cinc partits consecutius contra equips andalusos. Va tancar la temporada passada superant el Granada a la Lliga (0-3) i el Sevilla a la final de Copa (2-0), i ha començat la d’enguany amb un doble triomf a la Supercopa contra el Sevilla (0-2 i 3-0) i amb la victòria contra el Betis (6-2).
  • Tres dels quatre fitxatges de l’estiu van estrenar-se aquest dissabte a la Lliga. Denis Suárez i Samuel Umtiti van ser titulars, mentre que Lucas Digne va entrar en el minut 76 en el lloc de Jordi Alba.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut