L’Espanyol, tercer millor visitant de la Lliga

L’Espanyol, tercer millor visitant de la Lliga

El conjunt blanc-i-blau visita el Camp Nou en una ratxa de nou partits imbatut, set d’aquests sense encaixar cap gol

L’Espanyol visita aquest diumenge el Camp Nou (20.45 hores, Movistar Partidazo). Serà l’últim partit de Lliga abans de l’aturada nadalenca. Un derbi és sempre un sinònim de dificultat. La rivalitat entre tots dos conjunts fa que aquest tipus de partits siguin imprevisibles d’entrada. Però a més, enguany, s’hi ajunta que el conjunt blanc-i-blau arriba a l’Estadi immers en una bona ratxa de resultats. L’equip dirigit per Quique Sánchez Flores encadena nou jornades consecutives sense perdre i se situen en la novena posició de la classificació amb la mirada posada als llocs europeus. L’última derrota de l’Espanyol es va produir a finals del mes de setembre quan va perdre davant el Celta al RCDE Stadium.

Aquests números situen l’Espanyol com a rival perillós, sobretot si també es tenen en compte els seus números fora de casa. I és que els blanc-i-blaus sumen tres victòries, tres empats i tan sols una derrota a domicili. O el que és el mateix: 12 punts de 21 possibles, i això els converteix en els tercers millors visitants de la Lliga. El conjunt periquito s’ha fet fort defensivament amb l’arribada del tècnic Quique Sánchez Flores aquest estiu, i és el sisè equip que menys gols rep de la Lliga amb 18 gols encaixats.

Precisament, en aquesta ratxa de nou partits imbatuts, en set d’aquests no han encaixat cap gol i el porter Diego López va superar el rècord d’imbatibilitat de la història de l’Espanyol després d’estar 586 minuts consecutius sense rebre cap gol. Totes aquestes dades situen l’Espanyol en una de les millors posicions dels últims anys abans de jugar al Camp Nou. I és que en les darreres 10 temporades, només la 2010/11 en la jornada 35 del campionat, va arribar a l’Estadi situat un esglaó per sobre que aquest any. En el terreny ofensiu, s’hauran de tenir en compte els seus tres pilars: Gerard Moreno, Pablo Piatti i Leo Baptistao, amb sis, cinc i tres gols cadascun sumen un total de 14 gols, xifra que significa més del 70% dels gols totals de l’equip. Així doncs, els de Luis Enrique tindran la missió de superar el bon moment de l’Espanyol per sumar els últims tres punts de l’any 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut