Jordi Alba: “La meva intenció és seguir al FC Barcelona”

Jordi Alba: “La meva intenció és seguir al FC Barcelona”

El lateral blaugrana ha destacat la seva voluntat de continuar vinculat al Club, el qual ha assegurat que és casa seva

Jordi Alba ha parlat en un acte publicitari aquest dijous a l’Hospitalet de la seva felicitat per poder vestir la samarreta blaugrana. “És un orgull jugar amb la samarreta del Barça. Aquí és casa meva i estic encantat, la meva intenció és seguir al Barça mentre el Club ho desitgi”, ha afirmat el lateral de l’Hospitalet.

Alba també s’ha referit al tram final del curs, en què els de Luis Enrique disputaran dos partits al Camp Nou i visitaran el Las Palmas en Lliga i disputaran la final de Copa contra l’Alabès al Vicente Calderón: “Donarem el millor de nosaltres a la Lliga i a la final de Copa, estem en una bona situació i depenem del Reial Madrid”. “Tots els rivals són complicats i crec que la Lliga no es decidirà fins al final”, ha afegit el lateral del Barça.

També s’ha referit al proper rival dels de Luis Enrique en Lliga, el Vila-real: “És un rival al qual li agrada molt jugar la pilota i en defensa estan coordinats”. Pel que fa als dos darrers rivals a la competició domèstica, el jugador blaugrana ha afirmat: “La visita al Las Palmas serà difícil davant un rival amb un joc molt similar al nostre, i l’Eibar està fent una gran temporada”. Preguntat pel futur entrenador del conjunt barcelonista i pels reforços per a la temporada vinent, Jordi Alba ha assegurat que “qui vingui serà benvingut”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut