El 14 i 17 d'agost, les dates de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Sevilla

El 14 i 17 d'agost, les dates de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Sevilla

El partit d’anada es disputarà al Sánchez Pizjuán, mentre que la tornada es jugarà al Camp Nou

La temporada oficial per al FC Barcelona s’iniciarà el 14 d’agost, data corresponent al partit d’anada de la Supercopa d’Espanya. Aquest divendres al matí s’ha fet públic l’horari i l’anada es disputarà al Sánchez Pizjuán, mentre que a la tornada el Sevilla visitarà el Camp Nou el dia 17 d'agost.

El Barça i el Sevilla es disputaran el primer títol de la temporada. Els de Luis Enrique afrontaran la competició com a campions de Lliga, mentre que el conjunt andalús ho farà com a subcampió de la Copa, ja que el Barça també es va proclamar campió de la competició. Curiositats del futbol, el Barça i el Sevilla tornaran a iniciar la temporada jugant-se un títol, igual que va passar la temporada passada, quan tots dos equips van enfrontar-se a Tbilissi en la final de la Supercopa d’Europa. Una final que va guanyar el Barça per 5-4 en un partit que no es va decidir fins als instants finals de la pròrroga.

El Barça intentarà tornar a conquerir la Supercopa d’Espanya després de dues temporades. I és que des del 2013/14 que els blaugranes no sumen a les seves vitrines aquest títol. Aleshores, el conjunt dirigit per Gerardo ‘Tata’ Martino va superar l’Atlètic de Madrid. Cal recordar que l’any passat la Supercopa d’Espanya va ser l’únic títol que se li va escapar al FC Barcelona dels sis possibles després de caure derrotat davant l’Athletic Club. Enguany, els culers tornaran a tenir l’oportunitat de començar el curs amb un nou títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut