FC Barcelona – UC Sampdoria: La festa culer de les cares noves

FC Barcelona – UC Sampdoria: La festa culer de les cares noves

El nou Barça 2016/17 es presenta davant de l’afició del Camp Nou amb les novetats de Denis Suárez, Umtiti, Digne, André Gomes i Samper

Com cada any, el Barça es presenta en societat al Camp Nou davant l’afició amb motiu de la celebració del Trofeu Joan Gamper. És l'ocasió perquè els aficionats coneguin les cares noves de la temporada i per veure les primeres passes del nou projecte blaugrana. En el tercer curs de Luis Enrique al capdavant del Barça, cinc jugadors es presentaran davant de la família culer. Denis Suárez, Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes i Samper –que s’estrena com a jugador del primer equip- tindran l’oportunitat de disputar els seus primers minuts com a blaugranes a l’Estadi. La presentació serà a les 19.30 hores, i una hora més tard es jugarà el partit del 51è Trofeu Joan Gamper. Tots els jugadors del primer equip i Juan Cámara, del filial i que tindrà el dorsal 26, estan convocats per jugar el duel que començarà a les 20.30 hores.

Al davant hi haurà la Sampdoria, un equip que duu uns records d’allò més especials a la memòria culer. El Gamper contra el conjunt italià donarà el tret de sortida a la temporada que commemorarà el 25è aniversari de la consecució de la primera Copa d’Europa de la història del FC Barcelona. El 1992, amb el gol de Koeman a Pagliuca, el Barça aixecava a Wembley la seva primera 'orelluda', que durant el curs que ara comença rebrà diversos homenatges, i el Gamper d’aquest dimecres en serà el primer.

En l’aspecte esportiu, el partit serà l’últim de preparació abans de disputar la primera competició oficial. L’equip tindrà l’oportunitat d’acabar de preparar-se per al partit d’anada de la Supercopa d’Espanya, que tindrà lloc el proper diumenge al Ramón Sánchez Pizjuán contra el Sevilla. Després de les victòries contra el Celtic (1-3) i el Leicester (4-2), i la derrota a Wembley contra el Liverpool (4-0), el Barça vol recuperar les millors sensacions per lluitar pel primer títol oficial de la temporada.

El Camp Nou serà una festa durant la presentació i durant el partit, però també ho serà abans. Amb motiu del Trofeu Joan Gamper, el Camp Nou viurà una jornada lúdica cent per cent Barça per a tota la família a partir del matí. No hi faltis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut