FC Barcelona – Manchester City: Europa mira cap al Camp Nou

FC Barcelona – Manchester City: Europa mira cap al Camp Nou

(20.45 hores, BeIN Sports) Blaugranes i citizens s’enfronten en el duel més atractiu de la jornada de la Champions, amb els culers líders de grup i tres punts clau en joc

El FC Barcelona i el Manchester City se citen aquest dimecres al Camp Nou per jugar-se gran part de les opcions de classificació com a primers de grup a la Lliga de Campions. Culers i citizens s’han vist les cares en repetides ocasions en els últims anys, però aquest cop el duel té un caire diferent. A banda de ser un partit de fase de grups, la visita del conjunt anglès va acompanyada del retorn de Pep Guardiola al Camp Nou. A més, també suposarà el retorn de Claudio Bravo, que havia defensat la porteria blaugrana les dues últimes temporades.

El de Santpedor torna al Camp Nou per segona vegada com a tècnic rival, després de fer-ho dues temporades enrere al capdavant del Bayern de Munic. Al davant hi tindrà Luis Enrique. Un duel d’amics que es retroben de nou després de compartir equip quan Guardiola dirigia el primer equip i l’asturià ho feia al Barça B.

Amb el Barça líder del grup amb els sis punts possibles, i el Manchester City amb quatre, el duel suposa una bona ocasió per obrir una bona diferència al capdavant del grup C de la Lliga de Campions. El conjunt de Luis Enrique buscarà tres punts que el deixin en una posició de privilegi per accedir a la fase següent. Fins ara, el Barça ha superat el Celtic (7-0) i el Borussia Mönchengladbach (1-2), mentre que els anglesos van golejar el conjunt alemany (4-0) i van cedir dos punts contra els escocesos (3-3).

De cara al partit, Luis Enrique continua recuperant efectius. Després de poder comptar amb Messi, Rakitic i Umtiti en l’últim partit de Lliga, l’asturià recupera Jordi Alba i Sergi Roberto –tots dos amb l’alta mèdica- per al duel de la Champions. L’holandès Jasper Cillessen queda, doncs, com l’única baixa per lesió. Amb aquestes novetats, el tècnic blaugrana ha facilitat una llista amb els 21 jugadors disponibles del primer equip i n’haurà de descartar tres abans del partit: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

Per la seva banda, el Manchester City arriba al Camp Nou amb la baixa destacada del lateral Bacary Sagna, i després d’haver empatat l’últim partit de la Premier League contra l’Everton (1-1). Tot i així, els citizens, amb 19 punts, continuen liderant la classificació de la Lliga anglesa després de vuit jornades.

Tot Europa mira cap al Camp Nou aquest dimecres (20.45 h), on se citen dos equips amb un estil de joc molt semblant, que buscaran imposar el seu segell, i amb tres punts en joc importants per a la constitució del grup C de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut