fcb.portal.reset.password

Ernesto Valverde ja és a Barcelona. El nou entrenador blaugrana ha arribat aquest dimecres al migdia per dijous signar el seu contracte com a tècnic del FC Barcelona. En les primeres declaracions com a entrenador del Barça, Valverde ha destacat: “És un privilegi venir aquí, una gran sort que el Club hagi pensat en mi i m’hagi ofert aquest càrrec. Afronto aquesta nova etapa amb molta il·lusió, com un repte majúscul, i amb la intenció que el FC Barcelona sigui encara més gran, més gran del que ja és”.

El nou tècnic blaugrana també ha recordat la seva etapa com a jugador del conjunt culer: “Ha passat molt temps, ara sóc més gran i ara és una etapa totalment diferent. Ara sóc més conscient de què significa donar aquesta passa, en aquella època era molt jove”. A més, quant a aquest fet d’haver jugat i ara entrenar al mateix equip, ha recordat que “he repetit en altres clubs, i ara al Barça també”. “M’agradaria que les coses vagin bé, que la gent pugui gaudir”, ha afegit.

“Volem que l’afició vegi un equip que es comprometi amb el joc i sobretot amb la seva gent”, ha assegurat Valverde. A més, també ha afegit que “m’agradaria que l’afició segueixi gaudint com ho ha fet en els darrers anys”. “En les darreres temporades han gaudit de molts grans jugadors i entrenadors, i la meva idea és que continuí així; que encara s’ho passin millor i estiguin orgullosos de l’equip”, ha conclòs. 

La presentació, en streaming al web del Club

A més, cal recordar que Valverde signarà dijous a les 11.30 h el seu contracte com a tècnic del primer equip a la Llotja del Camp Nou. A les 11.45 h hi haurà la presentació oficial a la Platea de primera graderia de Tribuna del Camp Nou, i a les 12.30 h Valverde realitzarà una sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou. Finalment, a les 13 h tindrà lloc la roda de premsa a l’Auditori 1899. Tots aquests actes es podran seguir en directe per Barça TV i per fcbarcelona.cat. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();