Tot a punt per a la visita del Celta

Tot a punt per a la visita del Celta

El Barça ha fet l’últim entrenament abans del duel contra el conjunt gallec sense André Gomes, amb malestar general i vòmits, i amb Marlon, Carbonell, Kaptoum i Paik, del filial

El Barça ha completat aquest divendres l’últim entrenament abans d’enfrontar-se amb el Celta aquest dissabte al Camp Nou (20.45 hores). Amb només dos dies de marge després de golejar l’Sporting (6-1) en la jornada intersetmanal, els blaugranes han preparat el partit contra el conjunt gallec, corresponent a la jornada 26 de Lliga. L’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió amb els jugadors disponibles al camp Tito Vilanova.

Qui no s’ha pogut entrenar ha estat André Gomes a causa de malestar general i vòmits. El portuguès, després de valorar-ho els metges, ha tornat cap a casa. La sessió l’han completat quatre jugadors del Barça B: Carbonell, Marlon, Kaptoum i Paik.

Els blaugranes afronten l’últim partit de Lliga abans del duel de Champions contra el PSG del proper dimecres. El conjunt de Luis Enrique, un cop assolit el liderat de Lliga, se centra de moment a mantenir el bon moment de forma i resultat al campionat domèstic. I és que, a la Lliga, el Barça acumula cinc jornades consecutives guanyant.

Després de la sessió, Luis Enrique compareix a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva davant dels mitjans. El mateix dissabte al matí, unes hores abans del partit, l’equip coneixerà la llista de convocats per jugar, a les 20.45 h, contra el Celta.

Control antidopatge de la UEFA

Abans de l’entrenament, alguns membres de la UEFA han estat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer un control rutinari antidopatge amb analítica de sang i orina. Els jugadors escollits per al control han estat Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Jordi Alba i Sergi Roberto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut