Entrenament de recuperació amb vistes al València

Entrenament de recuperació amb vistes al València

Després de la golejada contra el Manchester City, el Barça s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva per començar a preparar ja la visita a Mestalla

Sense temps per gaudir de la gran victòria contra el Manchester City a la Lliga de Campions, el Barça ha tornat als entrenaments aquest dijous per començar a preparar el proper partit. Luis Enrique ha dirigit una sessió de recuperació per als jugadors que van participar en el duel contra el conjunt anglès, mentre que la resta s’han centrat en la preparació de la visita al València. Els blaugranes jugaran aquest dissabte (16.15 hores) a Mestalla el partit de la jornada 9 de Lliga.

La sessió, que s’ha fet al camp Tito Vilanova i ha comptat amb la participació dels jugadors del filial Alberto Varo i Marlon Santos, ha estat marcada pel bon ambient després d’un gran triomf a la Lliga de Campions. El Barça es manté sòlid a Europa, i aquest dissabte buscarà apropar-se al liderat de la Lliga.

Després d’aquest entrenament, el Barça farà una última sessió aquest divendres a les 17 hores, abans de viatjar cap a València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut