Els 18 convocats per viatjar a Vitòria

Els 18 convocats per viatjar a Vitòria

Luis Enrique, que no podrà comptar amb Arda, Rafinha i Mascherano, per lesió, tampoc disposa de Piqué i Masip; Carles Aleñá, del Barça B, completa la llista

Luis Enrique Martínez ha fet pública la llista dels 18 convocats per viatjar a Vitòria aquest divendres. I és que el Barça visita demà, dissabte, l’Alabès en la 22a jornada de Lliga. El tècnic asturià, per a aquest partit, no podrà comptar amb Arda, Rafinha i Mascherano, per lesió, ni amb Piqué i Masip. Carles Aleñá, del Barça B, completa la convocatòria.

Així doncs, els 18 convocats són els següents: Ter Stegen, Cillessen, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu i Aleñá (28).

Atenció màxima en l’Alabès

El primer equip ha tornat a la feina després del dia de descans que Luis Enrique va concedir a la plantilla un cop es van classificar per a la final de la Copa del Rei. Els blaugranes, amb la feina feta a la competició del KO, se centren completament en el partit de Lliga d’aquest dissabte. Un partit contra l’Alabès, que, precisament, serà el rival a la final de la Copa. El tècnic asturià és plenament conscient de la dificultat del duel i, tot i que la setmana vinent torna la Lliga de Campions amb un duel d’alt nivell, vol que la plantilla no es distregui en cap moment i que sumi els tres punts de la visita a Mendizorrotza. I així ho ha expressat en la roda de premsa abans d’iniciar l’entrenament.

En aquest sentit, Luis Enrique ha dirigit la sessió d’aquest divendres al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Una sessió que ha estat l’última abans de viatjar aquest mateix divendres al vespre cap a Vitòria i que ha servit per ultimar els detalls de l’enfrontament contra el conjunt basc. Arda Turan, amb una sobrecàrrega a l’adductor de la cama dreta, i Piqué, que ha fet treball específic, no s’han exercitat amb la resta dels companys. Qui sí que ho ha fet ha estat Carles Aleñá, del Barça B, que ha completat la sessió.

Un cop finalitzada la sessió d'entrenament el primer equip s'ha dirigit a l'Aeroport del Prat per desplaçar-se cap a Vitòria. L'expedició blaugrana, encapçalada pel vicepresident Jordi Mestre i els directius Jordi Moix i Pau Vilanova, s'ha enlairat al voltant de les 20 hores i ha aterrat a Vitòria a les 20.40 hores. Posteriorment, el primer equip s'ha dirigit cap a l'hotel de concentració, on descansarà fins a les hores prèvies al duel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut