Denis Suárez: “Hem d’aixecar el cap ràpid, perquè dimarts tenim un partit molt important”

Denis Suárez: “Hem d’aixecar el cap ràpid, perquè dimarts tenim un partit molt important”

El migcampista blaugrana ha reconegut els errors que ha comès l’equip contra l’Alabès, però té clar que no han de saltar les alarmes

La tornada de la jornada de seleccions no ha estat l’esperada per als jugadors del FC Barcelona, que han caigut davant l’Alabès al Camp Nou (1-2). Tot i no justificar la derrota per l’aturada, el migcampista Denis Suárez pensa que aquestes situacions “sempre afecten una mica, però no són una excusa”. A més, Denis ha deixat clar a la zona mixta que “tots els jugadors que hem arribat i els que ja hi eren estem preparats”. “Hem d’aixecar el cap ràpid, perquè dimarts tenim un altre partit molt important”, ha afegit.

Segons el ‘6’ blaugrana, la defensa plantejada per l’Alabès ha complicat el seu joc: “No hem estat còmodes i no ha estat un bon partit”. “El vestidor està trist, però sabem que el dimarts i el següent diumenge n’hi ha més. Hem d’aixecar-nos ràpid. Tot just acaba de començar, no han de saltar tant les alarmes”, ha volgut especificar el jugador. Denis també ha volgut recordar que  “tots els partits de la Lliga de Campions i de la Lliga són complicats. El dimarts sortirem a guanyar i a aconseguir els tres punts del grup de Champions”.

A continuació us oferim les declaracions d’altres jugadors a la zona mixta:

Sergio Busquets:

“Falten moltes coses. Ha estat un partit molt difícil i una victòria merescuda per part de l’Alabès. Però això segueix, i tot just acaba de començar”.

“Al final, el calendari està establert, però l’aturada de seleccions no pot ser una excusa. L’entrenador decideix qui juga i encara queden molts partits”.

Andrés Iniesta:

“El futbol és un esport d’encerts i d’errors, i la jugada de Mascherano li pot passar a tothom”.

“Es poden analitzar moltes coses, després d'una derrota; avui no han sortit les coses bé per a nosaltres. L’Alabès ha fet una molt bona feina i un gran esforç”.

“Anem partit a partit. Quan hi ha una derrota, s’ha de corregir i millorar de cara al següent i anar avançant”.

Jasper Cillessen

“De moment, no ha anat gaire bé el meu inici, perquè hem perdut. Intentarem millorar de cara a dimarts”..

“M’he sentit molt còmode, perquè tant a l’Ajax com a la selecció holandesa es juga d’una manera molt semblant al Barça”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut