Confirmat l’horari del Barça-Eibar

Confirmat l’horari del Barça-Eibar

El partit de la darrera jornada de Lliga es disputarà el proper diumenge 21 de maig a les 20.00 hores al Camp Nou

El FC Barcelona ja sap la data i l’hora en la qual es decidirà la Lliga. El partit entre els blaugrana i l’Eibar es disputarà el proper diumenge 21 de maig a les 20.00 hores al Camp Nou. A la mateixa hora també jugarà el Reial Madrid, principal competidor dels culers pel títol de Lliga, on els de Zidane s’enfrontaran al Màlaga a La Rosaleda.

El conjunt blaugrana actualment és líder de la competició amb 84 punts, els mateixos que el Reial Madrid, tot i que els blancs amb un partit menys. Els culers visitaran Las Palmas el diumenge 14 (20.00 hores) abans de rebre a l’Eibar a l’Estadi en la darrera jornada del campionat.

Cal recordar que els culers ja saben el que és guanyar a l’Eibar aquesta temporada. Els homes de Luis Enrique van golejar a Ipurua (0-4), gràcies als gols de Denis Suárez, Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr. Pel que fa als precedents a l’Estadi, en les dues visites del conjunt basc al Camp Nou, els blaugrana han vençut anotant tres gols. Triomf per 3-1 a la temporada 2014/15 amb gols de Xavi Hernández, Leo Messi i Neymar Jr, i 3-0 a la campanya 2015/16 gràcies a un hat-trick de Luis Suárez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut