El Barça ja sap el que és remuntar davant Allegri

El Barça ja sap el que és remuntar davant Allegri

La temporada 2012-13, el conjunt entrenat per Tito Vilanova va aixecar un 2-0 advers i va golejar per 4-0 al Milan d’Allegri en la tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League

El FC Barcelona ja sap el que és remuntar contra un equip dirigit per Massimiliano Allegri. L’atzar va creuar els camins de Barça –que havia quedat primer de grup– i Milan la temporada 2012-13 en l’eliminatòria de vuitens de final de la UEFA Champions League. En el partit d’anada disputat a San Siro, els blaugrana va perdre per 2-0. Boateng va recollir una pilota morta a la frontal de l’àrea per fer l’1-0, mentre que una jugada de contracop va suposar el 2-0, obra de Sulley Muntari. El resultat no va premiar la insistència i domini dels catalans, però el Barça encara no havia dit l’última paraula i posava totes les esperances en el partit de tornada davant l’afició culer.

La competició europea desprèn màgia, té un encant especial que pot transformar l’impossible en possible i els de Tito Vilanova tenien un repte majúscul per davant: superar un equip de tall defensiu per més de dos gols. Una jugada de combinació culminada per Leo Messi al minut 6 obria el camí cap a una nit per la història. L’astre argentí va firmar el 2-0 al fil del descans, i David Villa i Jordi Alba van segellar el pas als quarts de final a la segona part. Així doncs, la fe del Camp Nou combinada amb la qualitat de la plantilla va guiar als jugadors de Tito Vilanova cap a una remuntada espectacular. Curiosament, en la següent eliminatòria, els barcelonistes s’enfrontarien al PSG, equip que ha patit una remuntada històrica aquesta mateixa temporada (6-1).

El proper dimecres, Allegri torna al Camp Nou amb la intenció de fer bo el 3-0 de l’anada. Davant però, tindrà un equip que ja ha demostrat del que és capaç i que vol seguir viu en les tres competicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut