Atlètic de Madrid-FC Barcelona: Oportunitat en una cita gran

Atlètic de Madrid-FC Barcelona: Oportunitat en una cita gran

(16.15 hores, beIN LaLiga) Els blaugranes busquen un triomf vital en el seu últim partit de Lliga al Vicente Calderón per intentar situar-se líders provisionals

Cita de les grans al Vicente Calderón, estadi del qual els blaugranes s’acomiadaran en partit de Lliga després que l’Atlètic de Madrid canviï d’escenari a partir de la temporada vinent. Tot i això, aquesta no serà l’última vegada que el Barça trepitgi la gespa d’aquest estadi, ja que hi tornarà una vegada més a final de temporada per intentar aixecar el tercer títol de la Copa del Rei de manera consecutiva davant l’Alabès. El duel d’aquest diumenge, però, serà davant el conjunt matalasser, i es repetirà el de fa tres setmanes en el mateix escenari en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei, on el Barça es va imposar per 1-2, resultat que li va servir a la tornada per classificar-se per a la final.

El matx d’aquest diumenge serà un altre cop d’alt voltatge. Els partits davant l’Atlètic de Madrid són sinònims d’electricitat, intensitat, emoció i espectacle. Així ho avalen els precedents que ens han deixat grans duels en la història d’aquests dos equips. Victòries èpiques, remuntades espectaculars, gols de bandera i jugades vibrants. Des de Romário a Stóitxkov, passant per Rivaldo, Ronaldinho i evidentment, Leo Messi. El partit d’aquest diumenge comptarà amb el trident, que ha marcat un total de 16 gols a l’Atlètic de Madrid en 11 partits des que estan junts a l’equip. El Barça vol aprofitar l’ensopegada del Reial Madrid davant el València en el seu partit ajornat i situar-se líder provisional. Una victòria que posaria pressió des del capdamunt de la classificació al conjunt blanc, que juga aquest vespre a l’Estadi de la Ceràmica davant el Vila-real.

L’equip és conscient que el duel no serà gens fàcil. I és que el Vicente Calderón sempre presenta complicacions. “El partit serà diferent del que va succeir en els recents de Copa contra ells, i serà d’especial importància per a tots dos equips”. Són paraules de Luis Enrique que per a aquest duel no podrà comptar amb els lesionats Arda Turan, Mascherano i Aleix Vidal –de llarga durada– ni amb el descartat Jordi Masip.

L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, arriba al duel eufòric després d’haver guanyat 2-4 en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Tot i això, Simeone ha destacat que el partit “serà complicat” davant un Barça que “continua sent el millor equip del món”. El tècnic argentí no podrà comptar per a aquest partit amb Cerci, Moreira, Augusto Fernández, Tiago i Juanfran. A les 16.15 hores rodarà la pilota al Vicente Calderón. Tres punts d’or esperen el Barça en una cita gran.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut