Aleix Vidal: “Tenir el trident és el millor que et pot passar”

Aleix Vidal: “Tenir el trident és el millor que et pot passar”

El lateral blaugrana, autor del gol número cent del Barça aquesta temporada, ha afirmat que “l’equip ha tret el caràcter de sempre i el resultat és just”

El Barça de Luis Enrique ha resolt amb solvència el compromís de Lliga davant l’Athletic Club. Els gols de Paco Alcácer (18’), Leo Messi (40’) i Aleix Vidal (67’) han doblegat als homes de Valverde i han fet possible el triomf davant els aficionats culers. El lateral de Valls està mostrant un gran nivell després de marcar dos gols i repartir quatre assistències en els últims set partits. Respecte la faceta golejadora, Vidal s’ha mostrat feliç per “ajudar l’equip amb gols”.  També ha destacat que entrena al “màxim per ajudar l’equip i aprofitar les oportunitats que li dóna Luis Enrique”.

En referència al trident, el ‘22’ blaugrana ha comentat que “tenir-los és el més gran que et pot passar”. Pel que fa al rival, creu que “l’Athletic ha posat les coses molt difícils amb la pressió, tenen una gran capacitat física i costa treure la pilota jugada”.

A continuació, repassem la resta de declaracions que han fet alguns jugadors blaugranes després del partit:

Paco Alcácer

“Estic molt content pel gol, però sobretot per la victòria de l’equip. El més important és el col·lectiu”.

 “A la primera part volíem sortir amb la pilota jugada i la seva pressió ens ha creat problemes. El partit s’ha obert amb els dos gols a la primera part”.

“Si hi ha rotacions hem d’estar preparats tots els jugadors per ajudar l’equip”.

Ter Stegen

“La victòria significa que hem treballat bé defensivament. Seguim pel bon camí, hem guanyat un partit complicat. Sempre hi ha coses per millorar i hem de ser perfeccionistes”

“Ens han pressionat bé i hem tingut problemes per treure de porteria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut