fcb.portal.reset.password

Tello durant un entrenament a l''stage' de St. George's Park | MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona i l’ACF Fiorentina han arribat a un acord per a la cessió del jugador Cristian Tello per a la temporada 2016/17. L’ACF Fiorentina es compromet contractualment que la participació del jugador sigui activa durant l’any de cessió.

L’acord inclou una opció de compra de la Fiorentina a final d’aquesta temporada 2016/17, que es pot bloquejar a voluntat del FC Barcelona.

Repeteix cessió

Format a les categories inferiors del Barça en diferents etapes, Cristian Tello va debutar amb el primer equip blaugrana la temporada 2011/12. Va jugar tres cursos sota les ordres de Pep Guardiola, i a l’estiu del 2014 va marxar cedit al Porto per dues temporades. El primer curs es va convertir en un jugador clau per a Julen Lopetegui al conjunt portuguès, amb el qual va disputar 33 partits i va marcar vuit gols.

L’any següent, la mala dinàmica del Porto va costar el càrrec a l’entrenador i el protagonisme de Tello va disminuir. Així, en el mercat d’hivern l’acord de cessió amb el conjunt portuguès es va rescindir, i l’extrem de Sabadell va anar a la Fiorentina. Al Calcio, Tello es va adaptar ràpidament i va disputar 13 partits –12 com a titular–, amb dos gols i tres assistències inclosos.

Un cop acabat el curs a Itàlia, Tello es va incorporar a la pretemporada del Barça sota les ordres de Luis Enrique, i va completar l’estada de preparació a St. George’s Park. Finalment, però, l’extrem tornarà a la Fiorentina per jugar la temporada 2016/17.
Tornar a dalt