Una temporada de rècord al Camp Nou

Una temporada de rècord al Camp Nou

El Barça ha fet un total de 104 gols a l’Estadi aquest curs entre totes les competicions i és la segona vegada de la història que en fa més després dels 113 del curs 2011/12

El Barça va acomiadar aquest diumenge la temporada al Camp Nou. I ho va fer amb una golejada al derbi per 5-0. Un resultat que permet situar aquest curs com el segon més golejador de la història a casa amb un total de 104 dianes entre els 29 partits disputats en totes les competicions. El rècord, però, encara pertany a la temporada 2011/12, quan el Barça de Pep Guardiola va marcar un total de 113 gols.

La temporada a l’Estadi va començar amb l’empat contra l’Athletic Club en la tornada de la Supercopa d’Espanya i ha finalitzat amb l’Espanyol. Quatre han estat les competicions que han passat pel Camp Nou; 19 partits de Lliga, cinc de Champions League, quatre de Copa del Rei i un a la Supercopa d’Espanya. De tots els duels el Barça s’ha fet fort a l’Estadi i n’ha guanyat un total de 25 i ha cedit dos empats i dues derrotes. Aquestes desfetes van posar fi a una bona ratxa d’imbatibilitat de més d’un any sense perdre a l’Estadi. La ratxa més llarga de victòries aquest curs aquesta temporada ha estat d'11 partits consecutius que s’ha produït en dues ocasions.

Golejades imponents

D’aquests números cal destacar que els blaugranes han aconseguit fins a un total de 19 golejades (3 o més gols), la més sonada contra el València a les semifinals de la Copa del Rei (7-0). A més, fins a sis ocasions el Barça ha estat capaç d’endossar sis gols als seus rivals al Camp Nou. La Roma (6-1), el Villanovense (6-1), l’Athletic Club (6-0), el Celta de Vigo (6-1), el Getafe (6-0) i l’Sporting de Gijón (6-0) han estat els equips que han patit el setge blaugrana.

Pel que fa al capítol de golejadors, el trident blaugrana és el màxim realitzador amb un total de 81 gols. Luis Suárez és qui més ha marcat amb 35, seguit de Messi amb 25 i Neymar Jr amb 21. Piqué amb 5 i Rakitic, Munir i Sandro amb 3 completen la taula dels cinc màxims golejadors a casa. Totes aquestes dades han estat possibles gràcies també al suport de l’afició, que ha omplert el Camp Nou aconseguint la millor assistència dels últims cinc anys. I és que el públic ha gaudit amb l’equip a l’Estadi, que ha estat decisiu perquè el Barça estigui a un pas del títol de Lliga i a la final de la Copa del Rei. Una temporada que pot acabar amb un doblet històric.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut