fcb.portal.reset.password

El material de la pretemporada ja està a la ciutat esportiva / VICTOR SALGADO - FCB

A la Ciutat Esportiva Joan Gamper ja està tot a punt per rebre els jugadors un mes després de proclamar-se campions de totes les competicions: Lliga, Copa i Champions. Els encarregats de material del primer equip han preparat aquest matí a les instal·lacions de Sant Joan Despí les noves equipacions d’entrenament. Un any més, les noves samarretes marquen l’inici del camí de la nova temporada.

Luis Enrique i els seus jugadors tornaran a la feina el proper dilluns 13 de juliol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La plantilla del FC Barcelona passarà les pertinents revisions mèdiques abans de començar els entrenaments i d’iniciar la preparació d’una nova temporada d’èxits.

Estrena de la nova pilota Ordem 3

A part d’estrenar la nova indumentària blaugrana 2015/16, els jugadors del primer equip realitzaran la pretemporada amb l’Ordem 3, el nou disseny de Nike per a la pilota de la Lliga. Segons els fabricants, l’Ordem 3 destaca pel seu “vol precís, el seu toc uniforme i una visibilitat màxima”.

La pilota guanya qualitat en el primer toc gràcies al revestiment de cuir sintètic soldat i fusionat, a més d’una acceleració explosiva gràcies a una càmera d’aire de sis ales. El disseny, amb colors vius en 12 panells, permet que els futbolistes vegin la pilota més ràpidament.


All set for the return to training at FC Barcelona por fcbarcelona
Tornar a dalt