Tot a punt a Nyon per al sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions

Tot a punt a Nyon per al sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions

El Barça, que defensa títol, coneixerà a les 12 hores d’aquest divendres el seu rival a la pròxima fase de la màxima competició continental

Aquest divendres, a les 12 hores, se celebrarà a Nyon el sorteig que decidirà els emparellaments dels quarts de final de la Lliga de Campions. Vuit equips al bombo, entre ells el Barça. L’actual campió de la competició hi és per novena vegada consecutiva. Més que ningú. Des del 2008 no falla a la cita dels quarts, i a Nyon coneixerà el proper escull que tindrà amb Milà a l’horitzó.

En aquest punt de la competició, amb vuit equips al bombo, el sorteig se celebra de forma pura. Sense condicionants. Així doncs, són set els possibles rivals per al conjunt de Luis Enrique. Hi seran representades fins a sis lligues diferents: la Lliga espanyola –amb tres equips–, la Bundesliga alemanya –amb dos–, la Premier League anglesa, la Ligue1 francesa i la Primeira Liga portuguesa. La gran absent serà la italiana, després de l’eliminació de la Juventus, rival del Barça a la final de la temporada passada a Berlín.

Així doncs, el Barça es podria creuar amb l’Atlètic de Madrid, el Reial Madrid, el Bayern de Munic, el Wolfsburg, el Manchester City, el París Saint-Germain i el Benfica. Alguns d’aquests equips, amb precedents molt recents amb els blaugranes. Fa dues temporades, el City i l’Atlètic de Madrid van ser els rivals del Barça a vuitens i quarts –respectivament–, mentre que la temporada passada els culers van eliminar el City –de nou a vuitens–, el PSG –als quarts– i el Bayern –a la semifinal.

“L’únic rival que no vull que toqui és el Barça”. Són paraules de Luis Enrique després d’eliminar l’Arsenal als vuitens de final. Els blaugranes arribaran a l’eliminatòria de quarts amb confiança. I és que amb l’asturià a la banqueta, el Barça no ha perdut cap eliminatòria a doble partit. Tot i així, qualsevol dels equips presents a Nyon aquest divendres suposaran una prova de nivell per als culers en el camí cap a Milà, on es disputarà la gran final el proper 28 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut