Suárez i Neymar Jr protagonitzen el duel entre Brasil i l’Uruguai

Suárez i Neymar Jr protagonitzen el duel entre Brasil i l’Uruguai

Les dues estrelles blaugranes s’enfronten aquesta matinada en el partit de la fase de classificació per al Mundial 2018

Brasil contra Uruguai. O el que és el mateix, Neymar Jr contra Suárez. Aquesta matinada totes dues seleccions s’enfronten en un partit important de cara a la classificació per al Mundial de Rússia 2018 (01.45 hores, hora Barcelona, GMT +1). L’estadi Arena Pernambuco de Recife serà el testimoni d’un duel d’alt voltatge en la qual les dues estrelles del trident del FC Barcelona seran la gran atracció d’un enfrontament apassionant. Actualment, la selecció de l’Uruguai es troba segona classificada amb 9 punts, mentre que Brasil es cinquena amb 7. El combinat brasiler buscarà intentar avançar en la classificació a la selecció dirigida per Tabárez, mentre que l’Uruguai intentarà eixamplar la distància entre totes dues seleccions fins als cinc punts.

Una de les atraccions del duel serà veure tornar a jugar Luis Suárez amb la seva selecció després de la sanció que va imposar-li la FIFA durant el mundial del 2014. El ‘9’ del Barça tornarà a jugar després de gairebé 2 anys amb Uruguai i assegura afrontar el partit amb molta il·lusió: “Seguiré amb la mateixa actitud, és la meva manera de jugar però amb moderació com fins ara. Haig de gaudir de tornar a jugar amb la selecció i de l’estima de la gent”, va reconèixer Suárez alhora que va explicar la raresa d’enfrontar-se al seu company Neymar Jr: “Al Barça sempre escalfem junts i vam comentar que també ho faríem en aquest partit “, va expressar rient.

En aquesta mateixa línia van anar les declaracions de Neymar Jr durant la prèvia del duel entre tots dos equips: “Formem una gran amistat amb Suárez i Messi. Ens entenem a dins i fora del camp i un sempre vol ajudar a l’altre. Aquesta vegada, però, no farem l’escalament junts, impossible”, va sentenciar de forma distesa. Així doncs, amics i companys al Barça, però rivals amb les seves seleccions. Un partit d’alt nivell que serà vist arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut