fcb.portal.reset.password

Bartomeu i Luis Enrique han conversat abans de l'entrenament / MIGUEL RUIZ - FCB

El Cox Stadium de San Francisco ha acollit aquest dijous el segon entrenament del Barça a la ciutat californiana. Una sessió que ha comptat amb la visita de Josep Maria Bartomeu, que va viatjar als Estats Units després de l’acte de presa de possessió com a nou president del FC Barcelona, per fer costat a la plantilla i al cos tècnic. Bartomeu ha pogut saludar els integrants de l’equip i els tècnics abans de l’inici de la sessió.

Un dels protagonistes de la jornada ha estat Joan Barberà. L’ajudant de Luis Enrique celebra el seu aniversari aquest dijous i ha rebut les felicitacions i les bromes de tot l’equip. El tècnic blaugrana ha dirigit l’entrenament matinal (9.30 h, hora local), però amb algunes absències. Jérémy Mathieu s’ha quedat al gimnàs de l’hotel fent treball de fisioteràpia, mentre que Arda Turan ha fet treball de readaptació sobre la gespa. En aquesta sessió, que ha estat oberta per als mitjans els primers 15 minuts, la novetat ha estat Adriano, que ha pogut tornar a l’activitat amb la resta de companys després de fer treball de readaptació a l’última sessió.

Un cop acabi l’entrenament alguns jugadors del Barça participaran en un acte amb els Golden State Warriors, l’actual campió de l’NBA. L’equip tornarà a entrenar-se a la tarda (18.30 h, hora local), i completarà així una altra doble sessió per preparar el duel de dissabte contra el Manchester United.

Tornar a dalt