fcb.portal.reset.password

Ter Stegen, realitzant estiraments en la sessió d'aquest dilluns / MIGUEL RUIZ-FCB

El primer equip del FC Barcelona ha realitzat aquest dilluns la penúltima sessió prèvia a l’enfrontament contra el Chelsea. La sessió preparatòria, oberta als mitjans de comunicació els primers 15 minuts, s’ha dut a terme a partir de les 10.30 del matí (hora de Washington), i ha estat el segon i últim entrenament celebrat a les instal·lacions de l’American University, a Washington DC.

Després de l’escalfament, els 24 jugadors que s'han exercitat han realitzat exercicis físics i els habituals rondos. Com és habitual al llarg de la gira, a les instal·lacions on s’ha entrenat el Barça hi ha hagut molta expectació, ja que diversos seguidors blaugrana han volgut veure de prop els seus ídols. Un cop acabada la sessió, Vermaelen ha parlat davant els mitjans de comunicació.

El segon entrenament d’aquest dilluns 27 de juliol se celebrarà a les 18.30 (hora de Washington) al FedEX Field de Landover, l’estadi que acollirà el darrer partit del Barça a la gira americana, contra el Chelsea (02.00 hores de dimecres, hora de Barcelona).


FC Barcelona training session: Second session... by fcbarcelona
Tornar a dalt