fcb.portal.reset.password

Robert Fernández i Andrés Iniesta, durant un entrenament als Estats Units / MIGUEL RUIZ-FCB

Robert Fernández s’ha mostrat ambiciós en la seva presentació com a nou secretari tècnic del FC Barcelona. “L’objectiu és molt clar: mantenir el rol del Barça tant en l'àmbit estatal com a la resta del món. L’objectiu passa per competir i guanyar títols. És cert que hi ha un marge de millora i intentarem ser cada vegada millors”.

El nou secretari tècnic, que ha comparegut en roda de premsa juntament amb el vicepresident de futbol, Jordi Mestre, i el director d’esports professionals, Albert Soler, per explicar l’organigrama de l’Àrea de Futbol, ha agraït també la bona feina feta durant el passat al seu càrrec: “Estic molt satisfet de tot el que m’he trobat fet i de la informació de jugadors. És una tasca que s’ha fet els darrers anys i que pot passar desapercebuda”.

Ha detallat la seva relació amb Luis Enrique: “El vaig conèixer de veritat un o dos dies després que el Barça guanyés la Champions a Berlín. La sensació que vaig tenir va ser molt positiva. Vaig veure que pensàvem de la mateixa manera”. Ha explicat quin ha de ser el vincle que han de tenir tots dos: “El secretari tècnic ha de tenir una bona relació amb l’entrenador. Una de les coses per les quals estic aquí és perquè tinc una bona relació amb l’entrenador. Mai firmarem un jugador si un dels dos no hi està d’acord”.

Robert també ha valorat la situació de cadascun dels jugadors pels quals ha estat preguntat. En fem un repàs, nom a nom:

Pedro Rodríguez

“El jugador té una clàusula de 30 milions d’euros. És un jugador que ha tingut un rendiment fantàstic al Barça”

“Tant l’entrenador com jo volem que es quedi. No volem que se’n vagi, però sabem que estem en una situació de risc i cal esperar. Si marxa es perdran moltes coses”.

Adriano Correia

“És un cas similar al de Pedro. Volem que continuï, i crec que continuarà. L’entrenador també creu que és un jugador important”.

“Vaig parlar amb ells a San Francisco i la sensació que tinc és que es quedaran. Estem treballant en aquest tema”.

“Si continuen, la plantilla està tancada, tot i que nosaltres sempre estem oberts a qualsevol possibilitat i sempre estarem treballant per l’equip”.

Alen Halilovic

“Halilovic segurament marxarà cedit a un equip. Hem manifestat al jugador la intenció del Barça. Busquem una cessió en què pugui evolucionar com a jugador perquè torni l’any vinent. És un jugador jove i amb molta qualitat”.

Adama Traoré

“És un magnífic jugador que, per circumstàncies, no ha acabat fer-se un lloc al primer equip. Pot sortir”.

Sergi Samper

“Segurament estarà al filial amb la possibilitat d’ajudar el primer equip”.

Gerson

“Gerson és un jugador jove, amb unes grans qualitats, i en qualsevol moment podrem entrar en un tempteig. Això és el més important, que tenim possibilitats de poder incorporar-lo”.


Declaracions de Robert Fernández, nou secretari... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();