Messi, dos gols en deu minuts i s'acosta a Batistuta amb l'Argentina (7-0)

El ’10’ blaugrana, amb dos gols en 10 minuts, contribueix en el 7-0 de l’albiceleste en un amistós a Houston Messi ja suma 48 dianes amb l'Argentina i es situa a només sis de Batistuta, el màxim golejador de la història de la selecció

L’Argentina de Leo Messi, suplent, i Javier Mascherano, que no ha gaudit de minuts en el primer dels dos amistosos que el combinat argentí disputarà als Estat Units, ha guanyat Bolívia per 7 gols a 0. Sense cap blaugrana a l’onze inicial, la pluja de gols no ha trigat en arribar. Ezequiel Lavezzi, als quatre minuts del xiulet inicial, ha obert el marcador i abans del descans Agüero i de nou Lavezzi han establert el 3-0.

Doblet de Messi

En el segon temps l’eficàcia golejadora argentina no s’ha vist afectada malgrat els canvis introduïts per Gerardo Martino i Sergio Agüero ha signat el seu particular doblet en el minut 58. Sis minuts després Messi ha saltat a la gespa del Houston Sports Park i una de les primers pilotes que ha tocat ha significat el 5-0. El capità argentí, amb una excel·lent rematada de cap, ha culminat una gran combinació col·lectiva de l’Argentina. Messi també ha signat el 6-0 només deu minuts després d’ingressar al terreny de joc. El ‘10’ ha aprofitat una gran passada d’Agüero per encarar, superar el porter i marcar el seu segon gol de la nit a plaer. Ángel Correa ha estat l’encarregat de tancar el compte golejador amb el 7-0 definitiu en el minut 83.

D'aquesta manera, Leo Messi suma ja 48 gols amb la selecció argentina i es troba a només 6 del rècord de l'albiceleste, en possessió de Gabriel Batistuta (54). En finalitzar el matx s'hi ha referit el seleccionador Gerardo Martino: "Està fent petita l'escletxa per ser el màxim golejador, segur que ho aconseguirà".