fcb.portal.reset.password

Leo Messi no només és, segurament, el millor jugador de tots els temps a dins dels terrenys de joc, sinó també a fora d’aquests pel seu comportament. I és que el crac argentí ha volgut compartir la seva cinquena Pilota d’Or amb els nens del futbol formatiu. El guardó és un reconeixement a Messi, però també a la filosofia de joc de la Masia. Cinc capitans representants dels diferents equips de la Masia han gaudit d’una experiència inoblidable fent preguntes al seu ídol. Juanma García, Arnau Comas, Àlex Rico, Pablo López i Pau Prim, capitans del Juvenil A, Cadet A, Infantil A, Aleví A i Benjamí A, respectivament, han estat al costat de Messi per fer-li tot tipus de preguntes per poder progressar tant en l’àmbit futbolístic, com en el personal i poder triomfar algun dia al FC Barcelona.

I és que el ‘10’ del Barça sap el que és passar per les diferents categories inferiors del Club i entén a la perfecció totes les qüestions i curiositats que tenen els joves per poder arribar algun dia al primer equip del Barça: “Gaudiu i aprofiteu totes les oportunitats que ofereix jugar al Barça i aprofiteu cada situació”. “Teniu la sort d’estar en un club tan gran com aquest, de poder tenir l’oportunitat que et donen no només al futbol, sinó també a la vida”, els recomana l’argentí, alhora que dóna importància també a l’ensenyament: “El Barça et dóna la possibilitat de poder estudiar i de poder créixer i poder-te educar. Crec que l’important és que s’aprofiti tot això i després s’ha de gaudir del futbol i ser tan professional com sigui possible”.

Fes clic sobre la imatge per ampliar-la

Messi ha retrocedit en el temps per parlar del seus orígens quan encara estava en edat de formació a la Masia. Una situació semblant a la dels nens que l’acompanyen durant aquesta trobada. I és que per a l’argentí no va ser fàcil el camí cap a l’èxit: “Va ser dur perquè era un canvi molt gran. Deixava moltes coses a l’Argentina i no tenia la possibilitat com passava amb altres nois que viuen a la Masia de poder visitar la família”. ”Jo no podia. Els veia només un o dos cops a l’any i era molt complicat”.

Una de les preguntes dels més petits ha estat sobre la motivació de Messi per seguir amb les mateixes ganes després d’haver-ho conquerit absolutament tot amb el FC Barcelona. “Aquest club sempre aspira a guanyar-ho tot i la meva mentalitat és acabar la meva carrera amb moltíssims títols”, ha explicat l’argentí, que també ha valorat com se sent cada vegada que li diuen que és el millor jugador de la història: “El sol fet que es digui i pensi això de mi és un orgull molt gran, però més enllà d’això intento no pensar-hi gaire i em centro a gaudir de tot el que em toca viure”.

Messi i la Masia, a la REVISTA BARÇA

El crac argentí és el gran protagonista de l’edició número 79 de la REVISTA BARÇA. I és que el ‘10’ del Barça ha volgut compartir la seva cinquena Pilota d’Or amb els nens de la Masia, ja que el premi és un reconeixement a la seva figura però alhora també a l’estil de joc del FC Barcelona. Un estil que s’instaura des dels més petits fins al primer equip. La revista ha reunit les cinc Pilotes d’Or aconseguides per Messi, el crac argentí i cinc capitans del diferents equips del futbol formatiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();