Marc Bartra serà traspassat al Borussia Dortmund

Marc Bartra serà traspassat al Borussia Dortmund

El club alemany ha comunicat la voluntat d’executar la clàusula del central català per valor de 8 milions d'euros, i el FC Barcelona facilitarà el seu traspàs

El FC Barcelona ha comunicat que el club alemany Borussia Dortmund li ha fet arribar oficialment la seva voluntat d’executar la clàusula del contracte del jugador Marc Bartra, segons la qual el Club està obligat a facilitar el traspàs del futbolista per un valor de 8 milions d’euros.

Marc Bartra, que va arribar al Club amb 12 anys i que és un dels ferms representants dels valors que significa la Masia, com a jugador i com a persona, ha estat més de mitja vida al FC Barcelona. Al primer equip ha guanyat 5 Lligues, 2 Lligues de Campions, 2 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Europa, 2 Supercopes d’Espanya i 1 Mundial de Clubs.

El FC Barcelona desitja molta sort a Marc Bartra en la nova etapa com a futbolista, i el convidarà a acomiadar-se de l’afició a principis de la pròxima temporada.

Trajectòria blaugrana

Després de formar-se a les categories inferiors del FC Barcelona des dels 12 anys, Marc Bartra va arribar al primer equip progressivament. El de Sant Jaume dels Domenys va debutar sota les ordres de Pep Guardiola un 14 de febrer del 2010 al Vicente Calderón. Aquella temporada no va tornar a participar amb els grans, però el curs següent va començar a treure el cap, fins que la temporada 2012/13 va irrompre definitivament al primer equip. Va jugar 16 partits sota les ordres de Tito Vilanova, i el curs següent en va disputar 30 –l’any que més n’ha jugat- amb dos gols. En les últimes dues temporades ha seguit sumant partits fins arribar als 103.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut