fcb.portal.reset.password

Luis Suárez, durant l'entrenament d'aquest divendres / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Suárez repassa l’actualitat del FC Barcelona en una entrevista realitzada a San Francisco poques hores després del debut de l’equip contra els LA Galaxy. El davanter aposta per mantenir el mateix “ritme” i “intensitat” per seguir guanyant a la temporada 2015/16. A continuació destaquem algunes dels temes tractats per l’uruguaià:

Conèixer els Estats Units

“Havia estat a Miami, on havia anat de vacances amb la meva dona i la meva filla. No coneixia res més i les dues ciutats on hem estat ara m’han sorprès gratament”.

Els primers entrenaments de la temporada

“El més important és aclimatar-se un altre cop als entrenaments després de molts dies aturats. Però les sensacions estan sent bones. Vam jugar una estona l’altre dia i, tot i faltar molts jugadors, la manera de jugar de l’equip va continuar sent la mateixa”.

“Ara el que cal és tornar a agafar el ritme necessari per arribar bé a l’agost”.

Bogeria pel Barça

“M’ha sorprès, sobretot perquè aquí als Estats Units el futbol no és l’esport prioritari. M’ha cridat molt l’atenció el fanatisme existent”.

Arda Turan i Aleix Vidal

“Arda Turan no parla gaire castellà, però amb el meu anglès ens anem entenent. També amb l’Aleix Vidal. Tots dos tenen moltíssim talent i ho han demostrat als seus clubs.”

“Vénen a ajudar i a aportar el seu granet de sorra. És una pena que haguem d’esperar fins al gener per veure’ls en un partit oficial”.

“Viuen una situació rara, distinta. S'entrenen en el dia a dia però no poden participar en els partits. Ells en són conscients, de la mateixa manera que em va passar a mi.”

Tornar a dalt