Luis Suárez, un davanter de rècord

Luis Suárez, un davanter de rècord

Amb els quatre gols contra el Dépor (0-8), el davanter uruguaià s’ha unit al selecte grup de golejadors que aconsegueixen marcar 47 gols o més en una temporada amb un total de 49

Luis Suárez continua ampliant els seus registres golejadors amb la samarreta del FC Barcelona. I és que el davanter uruguaià està demostrant que la seva adaptació a la zona d’atac blaugrana ha estat molt senzilla. Amb els quatre gols contra el Dépor (0-8), Luis Suárez ja suma 49 gols en 48 partits disputats aquesta temporada. Un registre que demostra el gran olfacte golejador d’un davanter que segueix fent història amb la samarreta blaugrana. Un Luis Suárez que, després dels seus quatre gols a Riazor, s'ha mostrat content per haver pogut ajudar l'equip: "El més important és que els gols han servit per aconseguir una victòria molt important, ja que veníem d'una mala ratxa de resultats. Seguirem entrenant-nos per aconseguir els nostres objectius. Estic segur que el treball tindrà els seus fruits".

Aquests 49 gols li permeten entrar al selecte grup de jugadors que han aconseguit marcar 47 gols o més en un any. De fet, el davanter uruguaià ha superat Ronaldo –amb 47 gols en 49 partits de la temporada 1996/97– i s’ha situat segon en un podi que lidera Leo Messi. I és que parlar del crac argentí és fer-ho d’un jugador d’una altra galàxia, ja que ha aconseguit arribar a aquesta fita en cinc temporades.

Segon pòquer com a blaugrana

Marcar quatre gols en un partit només està a l’abast dels millors davanters del planeta. Luis Suárez ja ho ha aconseguit en dues ocasions aquesta temporada. El primer cop que ho va fer va ser en el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el València (7-0) al Camp Nou. Però aquí no s’acaben les xifres de Suárez. I és que aquesta temporada el ‘9’ blaugrana ha aconseguit sis hat-tricks i sis doblets.

A més, amb aquests quatre gols Luis Suárez torna a entrar de ple en la lluita pel Pitxitxi de la Lliga. L’uruguaià es posa amb 30 gols a la competició domèstica, a només un de Cristiano Ronaldo, que lidera la classificació amb 31 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut