fcb.portal.reset.password

Luis Suárez celebra un dels seus tres gols/ VICTOR SALGADO - FCB

El Barça ha solucionat per 3-1 el partit de Lliga contra l'Eibar, però ha vist com el conjunt basc s'avançava en el marcador a la primera meitat, com ja ho va fer el Rayo Vallecano el cap de setmana anterior. Luis Suárez s'ha encarregat de restar-li importància: "Si mires l'any anterior vam rebre pocs gols, això són ratxes. Aquest any cada vegada que ens arriben ens marquen. Intentarem que aquesta mala ratxa passi ràpidament. L'important és que hem capgirat un partit difícil "

A més, s'ha referit a la baixa de Leo Messi, a la qual Neymar i Luis Suárez estan responent amb gols (han marcat 12 dels últimes 15 dianes de l'equip): "Per alguna cosa hi són els davanters, l'absència de Leo se sent miris per on la miris, però intentem minimitzar-la. L'important és el nivell grupal de l'equip. Neymar i jo ajudem, però l'altre dia els gols els va fer Rakitic i vam guanyar igualment".

Sergio Busquets

"Els tres punts són importants. L'equip ha començat malament, aquest any en cada arribada ens penalitzen. No ha estat un partit brillant, però l'equip ho ha tirat endavant, això és l'important".

"Avui el seu gol ha estat un error, i després se l'han endut mitjançant rebots. Estem en una dinàmica en què arriben i ens marquen. Hem d'intentar corregir-ho perquè quan juguem els partits més importants no ens penalitzin tant".

"No estava prop de la jugada, només he vist la vermella. No és excusa, però és una exclamació que s'utilitza molt al futbol, no hem de ser tan sensibles. Cal entendre-ho".

"Luis Suárez és un jugador molt important per a nosaltres, com ho és Neymar. Són jugadors que marquen la diferència. Al darrere hi som nosaltres per ajudar-los".


Luis Suárez celebra su primer año culé con un... by fcbarcelona
Tornar a dalt