fcb.portal.reset.password

Suárez ha rebut el premi al millor jugador iberoamericà / MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Suárez està en un gran moment de forma. El davanter uruguaià és el màxim golejador de l’equip amb 41 dianes entre totes les competicions i juntament amb Messi i Neymar Jr segueixen formant un trident únic i històric. Per aquest motiu, el ‘9’ blaugrana ha rebut aquest dilluns el premi iberoamericà que entrega l’agència EFE. Un premi que Suárez atribueix als seus companys: “Em sento feliç de poder ajudar l’equip, perquè això és el més important. Ningú de l’equip competeix contra ningú, sinó que gaudim dels bons moments individuals. Un premi sempre és benvingut, però ens centrem en l’èxit grupal”.

Suárez ha explicat quin és un dels secrets del vestidor perquè l’equip estigui en aquest gran nivell de futbol. I és que els blaugranes es troben immersos en una gran ratxa espectacular de 34 partits imbatuts: “Nosaltres no mirem les estadístiques ni els números, sinó que volem viure el dia a dia, tenim una gran relació dins i fora del camp, no fem cap paper sinó que ens surt instintivament”. “Sabem que si el trident estem bé, els altres també ho estaran. Tenim una gran relació amb tots els companys, no només amb Messi i Neymar Jr”, ha sentenciat l’uruguaià.

Suárez ha revelat què és el que més l'ha sorprès de la seva arribada al FC Barcelona: “La humilitat dels companys és espectacular, ho han guanyat tot i que et tractin com un més dia a dia és admirable”.

Finalment, com no podia ser d’una altra manera, el davanter blaugrana s’ha rendit a l’exquisida qualitat de Leo Messi, que va tornar a marcar un golàs de falta contra el Sevilla: “La seva cama esquerra és única en l'àmbit mundial i és admirable”.


Luis Suárez, trofeo EFE al mejor jugador... by fcbarcelona
Tornar a dalt