fcb.portal.reset.password

Suárez durant l'entrevista a Barça TV / MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]] Arriba a Màlaga amb 29 gols en 29 partits i liderant la classificació del Pitxitxi, tot i que, segons afirma, no mira la taula de golejadors sinó la classificació de l’equip. En una entrevista a www.fcbarcelona.cat i Barça TV, Luis Suárez ha recordat que aquest equip segueix amb gana: “Som conscients que aconseguir una segona Champions és més que difícil, perquè ningú no ho ha fet, i el repte és seguir aconseguint coses perquè som el millor equip del món i volem continuar guanyant.”

El primer escull serà el partit d’aquest dissabte a La Rosaleda davant d’un rival la dificultat del qual Suárez, com Luis Enrique, ha recordat basant-se en antecedents: “Els partits amb el Màlaga han estat difícils i ha estat un dels rivals que més dificultats ens han creat. L’any passat vam perdre a casa i vam empatar a Màlaga, i aquesta temporada vam guanyar 1-0 amb gol de Vermaelen faltant poc. Ens coneixen i ens estudien molt bé i haurem d’anar molt amb compte.

La sintonia del trident

Un dels aspectes destacats d’aquest equip és la seva davantera demolidora, amb Suárez, Messi i Neymar. El ‘9’ blaugrana n'ha explicat el secret: “Tant dins com fora ens portem a les mil meravelles i ningú se sent millor que l’altre, això és el més important. Estem més pel col·lectiu i pel grup. La gent veu que gaudim del moment que viu cadascú i ens alegrem de cada gol o assistència pel bé de l’equip.”

De Neymar, Suárez destaca que “cada vegada fa coses més difícils” i que en algun moment acabarà sent “el número 1 del món”. Quant a Messi, es torna a desfer en elogis cap a ell: “Tothom sap el que penso del Leo, és el millor del món, a la gespa inspira admiració pura i a fora del camp és la tranquil·litat. Com a company m’ha tractat com un més des del primer dia i m’ha ajudat molt.”

[[BOTOVERMELL::BARÇA FANS++Els gols de Luis Suárez el 2015::http://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/tots-els-gols-de-suarez-del-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Luis Suárez: "Leo inspira admiración pura" by fcbarcelona

Arda i Aleix

Amb l’inici del 2016 l’equip compta amb dos reforços de luxe, Aleix i Arda. Luis Suárez destaca el valor que aporten aquests dos jugadors: “Tot i la part negativa d’estar sis mesos sense jugar, també els va servir per poder-se adaptar al vestidor a les mil meravelles, com es juga, aprenent als entrenaments. I s’ha vist en els partits que han jugat que els ha servit per adaptar-se i això ha estat en benefici de l’equip.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();