fcb.portal.reset.password

La plantilla i el cos tècnic al complet al parc temàtic PortAventura Resort / MIGUEL RUIZ - FCB

La plantilla del FC Barcelona s'ha vist sorpresa avui amb una jornada poc convencional ideada pel mateix Luis Enrique. L'entrenador blaugrana ha estat el responsable d'organitzar aquesta activitat d'oci en família que ha estat molt ben acollida per l'equip. El cos tècnic entén que jornades com la d'aquest divendres formen part de l'entrenament de la plantilla i, així, el conjunt blaugrana ha gaudit d'un dia de diversió al costat dels seus éssers més estimats a les instal·lacions de PortAventura, el parc temàtic més important de l'Estat i un dels més importants d'Europa.

En un recorregut per les àrees de la Polinèsia, la Xina, Mèxic, el Far West, la Mediterrània i SésamoAventura, els vigents campions del Triplet i les seves famílies han descobert el parc i les seves atraccions més espectaculars: Shambhala, Dragon Khan o Hurakan Condor, entre d'altres. Es tracta de la primera vegada que l'equip al complet acudeix en família a un parc temàtic.

Els únics absents en aquesta jornada lúdica han estat Rafinha i Ivan Rakitic, que s'han quedat a Barcelona fent treball de recuperació de les seves lesions.


FC Barcelona players enjoy a family day in... by fcbarcelona

Obert en exclusiva

Cal recordar que PortAventura Resort ha obert les seves portes en exclusiva per a aquesta visita tan especial, ja que en aquestes dates de novembre el parc està tancat de dilluns a divendres.

Tornar a dalt