fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en la roda de premsa prèvia al Clàssic / MIGUEL RUIZ-FCB

Cada vegada falten menys hores per a un Clàssic (dissabte 2 d’abril, 20.30 hores) en què la qualitat dels respectius tridents pot marcar diferències. “Són els encarregats de desequilibrar”, diu un Luis Enrique que, no obstant, assegura: “Més que un partit de tridents és un partit d’equips. Necessiten bones assistències, tenir ajudes en les pressions, ser compactes i complets i que després estiguin al seu nivell”.

El partit contra el Reial Madrid també estarà marcat per l’homenatge a Johan Cruyff. I Luis Enrique té clar com vol dedicar la victòria: “El que més desitjaria Johan Cruyff és que guanyéssim el partit amb bon futbol, amb espectacle i mereixent-ho al camp”.

Luis Enrique ha comentat els següents aspectes vinculats amb Johan Cruyff:

“La idea del 4-3-3 o del 3-4-3 està al Barça des de fa molt temps, és una cosa que ha quedat al Club i espero que hi segueixi molt temps”.

“Tenim una idea futbolística basada en l’espectacle. No només s’ha de guanyar, sinó fer-ho amb espectacle. Per això fitxem un perfil de jugadors. Es busca qualitat individual a través del domini de la pilota i d’una idea de joc. Al llarg de molts anys han passat molts entrenadors, amb matisos. És molt difícil d’implantar perquè molts clubs també ho haurien fet i cal ser fidels quan no hi ha bons resultats”.

Sobre el Clàssic, l’entrenador del Barça també ha dit el següent:

“Arribem de la millor forma. El partit convida a estar al 100%, a excepció de Jérémy (Mathieu); la resta han tornat en perfectes condicions i pensem en el partit de demà”.

“Aquesta mena de partits generen tanta energia en els jugadors que no em preocupen en absolut els quilòmetres que hagin fet”.

“Basat en el que hem vist en els últims partits del Reial Madrid, tenen diferents opcions. Pot ser que pressionin a dalt, ho veurem demà. Nosaltres sí que no canviarem la nostra manera de jugar. Jugarem amb la pilota, només n’hi ha una i ha de ser nostra. Hem d’evitar que el rival pugui demostrar la seva qualitat, que la té”.

“El Barça té un esperit competitiu a prova de bombes, sense cap mena de dubte. Hem d’estar al màxim, però tampoc ens hem de passar. Ens hem de controlar. Ens hi juguem continuar sent líders. És igual la diferència de punts amb el Reial Madrid, som dues de les millors plantilles del món. El partit és complicat per als dos equips”.

Elevada expectació mediàtica a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / MIGUEL RUIZ-FCB


Luis Enrique: "No es un partido de tridentes... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();