fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant la roda de premsa a Los Angeles / MIGUEL RUIZ-FCB

A la primera compareixença pública de l'equip en Estats Units, l'entrenador, Luis Enrique, i el capità, Andrés Iniesta, han parlat amb la premsa local i els mitjans estatals desplaçats fins a Los Angeles. A la roda de premsa que ha tingut lloc en una de les sales de reunions de l'Hotel Ritz-Carlton de Marina del Rei, tant el tècnic asturià com el nou capità, s'han mostrat il·lusionats amb els reptes que esperen a l'equip aquesta temporada.

"El meu objectiu és tornar a generar il·lusió i guanyar els tres títols", ha confirmat l'entrenador. "Afrontem aquesta temporada amb grans reptes que volem complir i seguir fent les coses bé", ha comentat Iniesta. "El curs passat va ser immillorable, -ha recordat-; encara que tot es pot millorar i aquest és el nostre objectiu".

"Després d'estar un temps aturat sempre costa. Després de la setmana d'entrenaments a Barcelona, els partits d'aquesta gira són una bona forma de començar la temporada. Abans de començar el curs de partits oficials, l'equip jugarà contra LA Galaxy (22/07), el Manchester United (25/07), el Chelsea (29/07) i la Florentina (2/08) en el marc de la International Champions Cup. "Aquests partits ens serviran per completar la preparació per arribar a punt a l'inici de la temporada oficial", ha recordat l'entrenador.

Primer compromís oficials

El primer partit oficial de l'equip serà la Supercopa d'Europa contra el Sevilla a Tbilisi, Geòrgia. "En principi dificultats sempre es presenten en partits d'aquest calibre -ha dit-. La Supercopa segur que ens generarà problemes. Tindrem gairebé tota la plantilla preparada ", però fins aquest dia, ha dit, serà" una incògnita qui jugarà ". En qualsevol cas, jugaran aquells "que estiguin més en forma; com sempre".

Els mitjans han preguntat a Iniesta sobre la peculiaritat de començar una temporada sense Xavi, la primera en 17 anys. "És una sensació diferent. Hem compartit moltes coses. La convivència en el grup és diferent sense Xavi -ha expressat-. És una persona que es fa estimar i se li troba a faltar. Però estem aquí per seguir fent les coses bé. Li desitjo tanta sort com la que ha tingut amb nosaltres ".

El de Fuentealbilla també s'ha referit a l'èxit de la jornada electoral blaugrana: "Va ser un dia important i molt bonic per al Barça. Va votar molta gent i el soci va decidir que Bartomeu segueixi sent el president i tant de bo aquest any ho segueixi fent tan bé com fins al moment. I que el club segueixi en primera línia com fins ara".


FC BARCELONA US TOUR - Day 1 by fcbarcelona


Rueda de prensa de Luis Enrique e Iniesta en... by fcbarcelona
Tornar a dalt