fcb.portal.reset.password

L'equip tornarà a Saint George's Park / MIGUEL RUIZ - FCB

Saint George's Park, complex esportiu ubicat al centre d’Anglaterra, acollirà de nou l’estada de pretemporada del primer equip de futbol, repetint l’experiència de la temporada 2014/2015, la primera de Luis Enrique a la banqueta. Enguany serà entre els dies 25 i 30 de juliol i, acabada l’estada, l’expedició es desplaçarà directament a Dublín (Irlanda), on el dia 30 de juliol l’equip jugarà el primer partit amistós de la pretemporada, davant el Celtic de Glasgow, en el marc de la International Champions Cup.

Saint George’s Park és un centre esportiu de la Federació Anglesa (FA) i està ubicat prop de Birmingham, al centre d’Anglaterra. És el centre d’entrenament de 24 equips d’Anglaterra i també un lloc de desenvolupament de futbol, esport i negocis. Està ubicat dins de 330 hectàrees de zones verdes al bosc nacional d’Anglaterra. El centre compta amb instal·lacions esportives d’última generació especialment pensades per a la preparació d’equips d’elit.

Les instal·lacions esportives inclouen un camp de futbol interior de gespa artificial de 105 m x 68 m; 13 camps de futbol exterior; una pista d'atletisme de 60 m situada al costat del camp interior; camp interior de 60 m x 40 m per a esports com el futbol sala; àrea de porters específica; una àrea d’escalfament; zona de running amb desnivell de 20 graus per a treball de condicionament i fitness; cinc pavellons per a reunions informatives, anàlisi de formació i sessions informatives; perform, un centre de medicina esportiva, rendiment esportiu i investigació, i un hotel amb 228 habitacions.

FC Barcelona torna a St. George's Park por fcbarcelona

Partits amistosos confirmats

A més del partit que es jugarà a Dublín, el dia 30, ja s’han confirmat dos més, un contra el Leicester, al Friends Arena d’Estocolm (Suècia) el 3 d’agost, i un altre contra el Liverpool, el 6 d’agost, en un estadi per confirmar. Està pendent de confirmar-se la data del Trofeu Joan Gamper, que un any més serà la presentació oficial de l’equip per a la temporada 2016/17. D’acord amb la proposta de calendari aprovada a la darrera Assemblea de la Lliga de Futbol Professional i que es presentarà a la Reial Federació Espanyola de Futbol, l'inici de la Lliga seria el dia 21 d'agost.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();