Les 5 claus del partit amb el Granada

Les 5 claus del partit amb el Granada

La concentració, la imbatibilitat, Messi i Neymar i les opcions a l’onze han estat les claus de la golejada amb el Granada

Messi

L’argentí ha marcat cinc gols en dos partits. En el derbi de Copa ja en va fer dos, i també dues assistències. En aquest cas, i sense despentinar-se, n’ha fet tres més amb una facilitat increïble. El millor jugador de tots els temps ja està a punt de poder recollir la cinquena Pilota d’Or a la gala de dilluns.


Neymar Jr

Ja ho va fer dimecres en el derbi, i contra el Granada ha tornat a marcar. Amb aquest gol, el brasiler empata amb Luis Suárez en 15 dianes al capdavant del Pitxitxi de la Lliga. I, a banda dels gols, Neymar Jr ofereix tot un repertori de recursos tècnics que, a més de la seva qualitat estètica, són tremendament efectius i necessaris en cada moment.


Concentració

El partit amb el Granada tenia el perill de trobar-se entre tres derbis. Però aquest Barça destaca, entre moltes altres coses, per la seva concentració i fiabilitat, i amb aquest ja suma 20 partits sense perdre. Les ganes de guanyar i de fer-ho bé del tècnic i dels jugadors han fet que en els primers 15 minuts el Barça ja tingués un avantatge clar de 2-0 i pogués controlar el partit amb més tranquil·litat.


Imbatibilitat

Des del 25 d’octubre, quan l’Eibar va marcar al Camp Nou, el Barça només ha rebut dos gols a l’Estadi. Van ser en el partit previ al Mundial de Clubs contra el Deportivo. Els blaugranes estan mostrant una gran solidesa defensiva, començant per un Bravo que contra el Granada ha tornat a fer intervencions de mèrit.


Opcions a l’onze

Luis Enrique ha introduït cinc canvis a l’onze respecte del partit de dimecres. Bravo, Aleix, Vermaelen, Sergi Roberto i Rakitic han entrat per Ter Stegen, Dani Alves, Mascherano, Sergio i Iniesta. Dos onzes inicials de primeríssim nivell i encara amb més opcions a la banqueta en els dos partits. Un aspecte bàsic en aquest segon tram de la temporada que tot just comença.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut