Les 5 claus amb l’Atlètic a la Lliga de Campions

Les 5 claus amb l’Atlètic a la Lliga de Campions

El caràcter de l’equip, l’afició, Suárez, Iniesta i Luis Enrique han estat algunes de les claus de la victòria d’aquest dimarts

Caràcter

Aquest equip ha mostrat la seva personalitat durant els 90 minuts. Després de la derrota en el Clàssic i amb el marcador en contra, els jugadors del Barça no s’han amagat i han acabat convertint-se en una autèntica piconadora de joc davant la qual l’Atlètic de Madrid no podia fer res més que defensar-se. El porter Oblak ha evitat una gran golejada.

Suárez

Quan l’equip més el necessitava, Luis Suárez ha tornat a aparèixer. En poc més de 10 minuts l’uruguaià ha capgirat el marcador portant a la pràctica dues de les seves gran habilitats. El primer ha estat un gol d’oportunista aprofitant una pilota dins l’àrea petita. El segon ha estat una autèntica canonada amb el cap després d’una centrada precisa de Dani Alves. Un golàs.


Iniesta

El capità ha conduit el joc de l’equip en els pitjors moments. Quan l’Atlètic de Madrid més difícil ho estava posant, Iniesta ha ballat entre un autèntic bosc de cames amb conduccions de la pilota que només estan al seu abast. Ha estat, juntament amb Messi, l’encarregat de trencar línies i donar opcions als davanters. El Camp Nou l’ha acomiadat en el minut 83 amb una merescuda ovació.


Camp Nou

El factor Camp Nou també ha estat decisiu. Els 88.534 espectadors que han vingut a l’estadi s’hi han deixat la pell, com els jugadors que eren a la gespa. Piqué i Luis Enrique van demanar el suport del públic en la prèvia i els aficionats blaugrana han respost com tocava. Des que Luis Enrique és a la banqueta, els 11 partits de Lliga de Campions a l’estadi han acabat amb victòria.


Luis Enrique

El tècnic blaugrana ha actuat directament en el partit i ha fet tres canvis a la medul·lar en la darrera mitja hora. Rafinha, Sergi Roberto i Arda han entrat per Rakitic, Sergio i Iniesta que havien fet un desgast físic immens. Els tres recanvis han donat aire a l’equip i han permès mantenir el ritme dels blaugrana fins el darrer minut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut