L’Argentina venç per 2-1 la Xile de Claudio Bravo

Javier Mascherano ha estat titular al combinat del ‘Tata’ Martino i ha disputat els 90 minuts de partit, mentre que Messi s’ha quedat a la banqueta

L’Argentina de l’extècnic del Barça Gerardo ‘Tata’ Martino ha sumat la seva primera victòria a la Copa Amèrica. L’albiceleste ha superat per 2-1 la Xile de Claudio Bravo, en el que era una reedició de la final disputada l’any 2015. El blaugrana Javier Mascherano ha jugat tot el partit al conjunt de Martino, mentre que Leo Messi no ha disputat cap minut.

Dues bones definicions de cara a porteria per part d’Ángel Di María (min 50) i Ever Banega (min 58) han superat la selecció dirigida pel també exblaugrana Juan Antonio Pizzi. Les dues dianes argentines han estat una llosa pel combinat xilè, que només ha pogut maquillar el resultat amb un gol de Fuenzalida als instants finals. Amb aquest triomf, l’Argentina i Panamà, que ha vençut per 2-1 a Bolívia, se situen líders del grup D amb 3 punts.