La Sampdoria, un rival conegut

La Sampdoria, un rival conegut

L’equip genovès, 15è classificat a la Sèrie A, serà el rival del Barça en la presentació de l’equip davant l’afició en el Trofeu Joan Gamper

L’Unione Calcio Sampdoria, equip que milita a la Sèrie A italiana i davant el qual es va aconseguir la primera Lliga de Campions blaugrana, serà el rival del FC Barcelona al Trofeu Joan Gamper 2016. Aquesta, però, no serà la primera vegada que l’equip de Gènova visiti el Camp Nou en la presentació de l’equip davant l’afició. Ho va fer en el Gamper de les temporades 1997/98 i 2012/13. En el primer Gamper amb el format actual, el Barça va imposar-se a la tanda de penals (6-5) després d'un empat a dos. I en l'últim precendent, un solitari gol de Roberto Soriano, un dels jugadors més destacats i que segueix liderant el mig del camp de l’equip, va ser suficient per vèncer els homes llavors entrenats per Tito Vilanova (0-1).

La Sampdoria, equip en què van militar els exblaugrana Samuel Eto’o i Maxi López, serà un digne rival per a l’equip blaugrana. Títols com 1 Sèrie A, 4 Copes d’Itàlia i 1 Recopa d’Europa, així com les més de 25 temporades a la primera lliga italiana de manera consecutiva, així ho avalen. A més a més, els aficionats podran gaudir de jugadors coneguts com Antonio Cassano, exjugador del Reial Madrid, el davanter italià Fabio Quagliarella o l’internacional colombià i màxim golejador de l’equip Luis Fernando Muriel.

L’última temporada de l’equip genovès, però, ha sigut irregular, ja que l’equip italià ha acabat com a 15è classificat a la Sèrie A. Tres victòries, tres empats i quatre derrotes en els últims 10 partits han fet que acabessin a tan sols dos punts de la zona de descens.

El que encara no se sap, però, és l’entrenador que dirigirà la Sampdoria en el Trofeu Joan Gamper, després que Vincenzo Montella es comprometés amb el Milà i encara no s’hagi anunciat el seu substitut. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut